Άρης : Ο χρόνος που δεν περνάει

Άρης : Ο χρόνος που δεν περνάει

Στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό ο Άρης θα κάνει ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή στη Superleague.

Η αλήθεια είναι οτι είναι πολύ εύκολο να μπει κανείς στον πειρασμό να πάρει ημερολόγιο, το αγωνιστικό πρόγραμμα και κομπιουτεράκι, εναν ζεστό καφέ απο δίπλα και να αρχίσει τους υπολογισμούς. Τρεις βαθμούς θα πάρει ο Άρης εδώ, τόσους θα χάσουν οι αντίπαλοι εκεί.Γράφε σβήνε στο δεύτερο, δηλαδή, τελείωσε το πρωτάθλημα.

Αν μάλιστα μιλάμε για τους οπαδούς της ομάδας, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Ισα ισα γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι μετα απο τέσσερα χρόνια, σχεδόν, απουσίας από την κατηγορία στην οποία ανήκει η ομάδα τους, περιμένουν με μεγάλη αγωνία να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Με τον χρόνο να δίνει πολλές φορές την εντύπωση οτι δεν περνάει.

Τα παραπάνω, όμως, δεν ισχύουν για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και συγκεκριμένα τον προπονητή και τους παίκτες, που οφείλουν να διατηρήσουν τον ίδιο τρόπο προσεγγίσης που ακολούθησαν μέχρι τώρα και τους έφερε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και αήττητους. Κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αποκομίζοντας απο αυτό όσο το δυνατόν μεγαλύτερα βαθμολογικά οφέλη.

Το παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό αποτελεί για τον Άρη ακόμα ενα σκαλοπάτι, ακόμα ενα βήμα στον δρόμο για την επιστροφή στη φυσική του θέση. Το αν η Παναχαϊκη θα έχει απώλειες απέναντι στην Δόξα Δράμας, είναι κάτι που θα απασχολήσει παίκτες και προπονητή μόνο όταν οι ίδιοι θα έχουν εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς στην Κρήτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ