Άρης : Ένα βήμα, μια βοήθεια, πολλά χαμόγελα

Άρης : Ένα βήμα, μια βοήθεια, πολλά χαμόγελα

Στον 13ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης τρέχουμε και για την ενίσχυση του οπαδού του Άρη, Γιώργου Ιωαννίδη, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την αγορά ενός ενισχυμένου ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου.

Η περίπτωση του Γιώργου Ιωαννίδη με συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα γι αυτήν. Ένα παιδί που δουλεύοντας ως ντελιβεράς στην Κατερίνη είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με το μηχανάκι του τον Μάρτιο του 2016 και υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλές θλάσεις εγκεφάλου και οι γιατροί διέγνωσαν αναπηρία σε ποσοστό 99%.

Η εικόνα του στο κρεββάτι με την φανέλα του Άρη έμεινε βαθιά χαραγμένη στο μυαλό μου και μιλώντας με την αδερφή του, πριν κάποιους μήνες, διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή γυναίκα με περίσσευμα αξιοπρέπειας. Τότε που τα χρήματα δεν έφταναν για την παραμονή του Γιώργου στο κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα και χρειάστηκε η συνδρομή και η βοήθεια του απλού κόσμου.

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή έχει γυρίσει στο σπίτι του, δίπλα στην οικογένεια του και κάνει την δική του προσπάθεια. Παρά την αρχική διάγνωση των γιατρών, δίνει με θάρρος την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του. «Δεν μπορεί να μιλήσει και να κουνηθεί αλλά μας χαμογελάει, μας καταλαβαίνει και ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις μας και μας απαντάει ανοιγοκλείνοντας τα μάτια του ή κουνώντας το κεφάλι του», αναφέρει η αδερφή του.

Στον 13ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου, γίνε ένας από αυτούς που θα τρέξουν για τον Γιώργο. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά ενός ενισχυμένου ηλεκτροκίνητου αμαξίδιου – ορθοστάτη που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην καθημερινότητα του. Ένα βήμα, μια βοήθεια, πολλά χαμόγελα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ