Φέρτε πίσω τις Αθλητικές Κυριακές μας. Φέρτε πίσω τον Γιώργο Μίνο

Φέρτε πίσω τις Αθλητικές Κυριακές μας. Φέρτε πίσω τον Γιώργο Μίνο

Ο Κώστας Καίσαρης, ζητά από τον Πρωθυπουργό της χώρας, να διατάξει την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος. Κυριακή χωρίς Μίνο, δεν γίνεται.

Ο ΘΕΟΣ είναι μεγάλος. Γι’ αυτό και στέκεται εκεί ψηλά. Στον ουρανό. Χωρίς να πατάει τα πόδια του πουθενά. Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια, που περνάνε οι Έλληνες, δεν τους άφησε στην τύχη τους. Εστειλε κάποιους μεγάλους, κάποιους σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι, με την παρουσία τους και μόνο, δίνουν μια νότα αισιοδοξίας στον πολύπαθο ελληνικό λαό. Ο Θεός, έστειλε αυτή την κυβέρνηση της Αριστεράς για να εφαρμόσει τα πλέον δίκαια και τίμια Μνημόνια. Ο Θεός, έστειλε αυτή την κυβέρνηση της Αριστεράς για να ανοίξει την ΕΡΤ. Για να γνωρίσει ο ελληνικός λαός, την Κατερίνα Ακριβοπούλου και την Αναστασία Γιάμαλη. Τη βασίλισσα και την πριγκίπισσα, αντίστοιχα της Αριστερής δημοσιογραφίας.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, άνοιξε την ΕΡΤ, για να μη λείψει από κοντά μας, ο Γιώργος Μίνος. Ο άνθρωπος που διασκεδάζει κάθε Κυριακή βράδυ, όλη την ελληνική οικογένεια. Η μετενσάρκωση του Θωμά Μάτσιου. Η απέλπιδα, η ηρωική προσπάθεια, του δημοσιογράφου, να ολοκληρώσει μία πρόταση. Να πετάει, στην τύχη, σκόρπιες λέξεις. Χωρίς σύνταξη, χωρίς ειρμό, χωρίς νόημα. Ρήμα, υποκείμενο, ουσιαστικό, επίθετο, αντικείμενο, όλα μαζί, αχταρμάς. Με μοναδική συνδετική λέξη, τον ΠΑΟΚ. Χωρίς τόνο. Χωρίς χρώμα στη φωνή. Χωρίς έκφραση στο πρόσωπο. Τίποτα. Λες και δεν μιλάει άνθρωπος. Λες και βγαίνουν όλα αυτά από κάποιο μηχάνημα. Με χαλασμένο πρόγραμμα, που βγάζει ανακατεμένες, ακατάληπτες λέξεις. Όλη η Ελλάδα, κάθε Κυριακή βράδυ, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τον Γιώργο Μίνο. Για πάρτη του Γιώργου Μίνου, συνωμότησε το σύμπαν και δύο φορές μάλιστα. Για πάρτη του Γιώργου Μίνου, βρήκε ο ρολός της ταμειακής μηχανής τον Όσκαρ Γκαρθία στη μάπα. Για πάρτη του Γιώργου Μίνου, μπούκαρε ο Ιβάν με το κουμπούρι. Για να δώσει δύο αλλεπάλληλα ρεσιτάλ, το ένα μετά το άλλο.

ΤΙ νομίζεται δηλαδή; Τυχαία ήταν αυτά; Κάθε άλλο. Ήταν η μοίρα. Το πεπρωμένο. Για να ζήσει η ελληνική τηλεόραση, αυτές τις δύο μεγάλες βραδιές. Ιστορικές βραδιές μπορείς να πεις. ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, για πάρτη του Γιώργου Μίνου. Ένα είναι το θρυλικό πολεμικό ανακοινωθέν, της 28ης Οκτωβρίου, «αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πάτριου εδάφους», κι άλλος ένας ο Γιώργος Μίνος. Όταν ανακοίνωσε «το ματς έληξε ένα-μηδέν, η ΑΕΚ δεν κατεβαίνει και μηδενίζεται» κι έγραψε ιστορία. Κι έρχεται αυτός ο μπούλης ο Βασιλειάδης και σταματάει το πρωτάθλημα. Και τι θα κάνει ο κόσμος; Πως θα τη βγάζει την Κυριακή το βράδυ; Η οργή και αγανάκτηση έχουν ξεχειλίσει. Εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατών, βροντοφωνάζουν: «Δώστε μας πίσω, τις Αθλητικές Κυριακές μας. Δώστε μας πίσω το Γιώργο Μίνο». Κυριακή βράδυ, χωρίς Γιώργο Μίνο, είναι η Ακρόπολη χωρίς τις Καρυάτιδες. Το Παρίσι χωρίς τον Πύργο του Άιφελ.

ΧΑΡΗ στον Γιώργο Μίνο, δεκάδες χιλιάδες νέοι ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον. «Αφού μπορεί αυτός, γιατί όχι κι εγώ»; Αν βγαίνει ο Μίνος και μιλάει στην ΕΡΤ, εγώ μπορώ να γίνω, διευθυντής στο BBC. Ο Γιώργος Μίνος είναι το ζωντανό παράδειγμα της θέλησης και της επιμονής. Αφού ο Γιώργος Μίνος βιοπορίζεται από τη δημοσιογραφία, εγώ θα γίνω διευθυντής στη NASA. Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής, να ανεβάσει παράσταση στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης; Αφού βγαίνει και μιλάει στην τηλεόραση, ο Γιώργος Μίνος, μπορεί. Μπορεί η Πάολα, να τραγουδήσει στη Σκάλα του Μιλάνου; Αφού ο Γιώργος Μίνος βγαίνει και μιλάει στη τηλεόραση, μπορεί. Μπορεί ο Πέτρος Κωνσταντινέας να γίνει πρωθυπουργός; Αφού βγαίνει ο Γιώργος Μίνος και μιλάει στην τηλεόραση, μπορεί. Ο Γιώργος Μίνος είναι η ζωντανή απόδειξη του impossible is nothing. Ο Γιώργος Μίνος, είναι ο μοναδικός λόγος για να ανακληθεί άμεσα, η απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος. Και είναι αρκετός.

ΚΑΙ να σας πω και το άλλο; Ο Γιώργος Μίνος για να δημιουργήσει αυτό τον ρόλο έχει κουραστεί. Έχει ιδρώσει. Έχει δουλέψει. Έχει αφιερώσει αμέτρητες ώρες. Τι νομίζετε δηλαδή; Αυτό που βλέπετε και ακούτε είναι εύκολο; Ότι μπορεί να το κάνει ο καθένας; Όπως ο ηθοποιός στη παράσταση καταθέτει τη ψυχή του, το ίδιο κι ο Γιώργος Μίνος κάθε φορά που βγαίνει στο γυαλί. Στην καθημερινότητά του ο Γιώργος Μίνος, μιλάει κανονικά. Σαν κανονικός άνθρωπος. Είναι κάτι που συμβαίνει σε ανθρώπους της τηλεόρασης. Όπως η ασθένεια των δυτών. Πέραν του ναρκισσισμού που διακατείχε τους περισσότερους. Όταν βγαίνουν στο γυαλί να μιλάνε με διαφορετικό τρόπο. Σε μικρότερο βαθμό, το έχει αυτό ο Παλομπαρίνι. Ο Μίνος, το έχει εξελίξει και το έχει αναγάγει σε επιστήμη. Ο Γιώργος Μίνος της τηλεόρασης είναι επινόηση. Ο Γιώργος Μίνος της ΕΤ3 είναι εφεύρεση. Οφείλουμε λοιπόν να τον βάλουμε στη θέση που του αξίζει. Ψηλά. Ο πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να διατάξει άμεσα την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το απαιτούν τα εκατομμύρια των θαυμαστών του Γιώργου Μίνου.

Στη μουσική επιλογή, Walter Trout & Popa Chubby- Red House.

https://www.youtube.com/watch?v=U8e_zXu9GmY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ