Ο Κομίνης που «μπέρδεψε» τον Καποδίστρια και οι κάμερες

Ο Κομίνης που «μπέρδεψε» τον Καποδίστρια και οι κάμερες

Ο αθλητικός δικαστής οφείλει να ζητήσει να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας, αν θέλει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Η συμπληρωματική αναφορά του Γιώργου Κομίνη, προς τον Σπυρίδων Καποδίστρια, που ουσιαστικά δεν λέει… τίποτα, αντί να βοηθήσει τον δικαστή, τον μπερδεύει περισσότερο.

Αποτέλεσμα αυτού, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι ο έμπειρος δικαστής να μην καλύπτεται επαρκώς από τις απαντήσεις του ρέφερι από την Θεσπρωτία και υπάρχει ένα κλίμα δυσαρέσκειας προς την πλευρά του διαιτητή. Λογικό και αναμενόμενο, έτσι όπως τα έκανε.

Άλλωστε, ο Κομίνης απάντησε επί της ουσίας μόνο σε μια από τις τρεις ερωτήσεις του κ. Καποδίστρια, αφήνοντας τις άλλες δυο να «απαντηθούν» από το… μπερδεμένο φύλλο αγώνα που συνέταξε το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Το πιο σημαντικό για τον κ. Καποδίστρια ήταν να απαντηθούν με τον όσο πιο καθοριστικό τρόπο οι δυο πρώτες ερωτήσεις, αλλά ο Κόμινης προτίμησε να… πετάξει την μπάλα στην εξέδρα.

Σχεδόν… μονόδρομος μοιάζει για να διαλευκανθεί πλήρως η απόφαση, είναι ο κ. Καποδίστριας να ζητήσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχει στα αποδυτήρια της Τούμπας. Είναι κάτι που οφείλει να το κάνει. Καθώς από εκεί σίγουρα θα φανεί εάν ο Κομίνης σφύριξε για να βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και εάν οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν τρομοκρατημένοι.

Ούτως ή άλλως κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η πλευρά του ΠΑΟΚ μέσω του Αχιλλέα Μαυρομάτη ζήτησε από τον δικαστή να εξετάσει το τι «έγραψαν» οι κάμερες εντός αποδυτηρίων, με τον κ. Καποδίστρια να απαντά πως επιφυλάσσεται. Ας αφήσει, λοιπόν τις επιφυλάξεις και ας ρίξει φως στην υπόθεση με μία απλή εντολή να ανοίξουν οι κάμερες. Αφού έχει τη δικαιοδοσία, δεν τον εμποδίζει κάτι.

Εξάλλου, το ζητούμενο δεν είναι να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση; Ας ρίξει, λοιπόν, ο ίδιος για να τελειώνουμε. Οι κάμερες για αυτό υπάρχουν. Ανοίχτε τες. Κι αν ο ΠΑΟΚ έχει άδικο, ας τιμωρηθεί όσο πιο σκληρά. Αν έχει δίκιο, όμως, η δικαιοσύνη πρέπει να είναι άτεγκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ