Η Βασίλισσα τον χαστούκισε…

Η Βασίλισσα τον χαστούκισε…

Η ΑΕΚ έκανε κατάθεση ψυχής κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό ο οποίος είχε ξεμείνει από ενέργεια και δεν έβγαλε πάθος στο παρκέ.

Επέστρεψε!!! Η Βασίλισσα τα κατάφερε, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, μετά την ανάληψη της διοικητικής της ηγεσίας από το Μάκη Αγγελόπουλο, έναν άνθρωπο που επενδύει διαρκώς χωρίς να παίρνει από τον κόσμο την ανάλογη στήριξη, μπόρεσε να κάνει ένα πραγματικά μεγάλο βήμα. Πέρασε στον τελικό του κυπέλλου διαλέγοντας έναν πιο δύσκολο δρόμο, απ’ αυτούς που της έτυχαν στο παρελθόν και δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τις προσδοκίες, αποκλείοντας τον πολυνίκη του θεσμού Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου κατέθεσαν ψυχή μπροστά στους ενθουσιώδεις οπαδούς τους και κατόρθωσαν να κάνουν την υπέρβαση. Λένε πως η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή και σε αυτήν την περίπτωση είναι αλήθεια πως το συγκεκριμένο ρητό ταιριάζει γάντι. Οι πράσινοι εμφανίστηκαν εντελώς άδειοι από ενέργεια, δεν έβγαλαν πάθος και μοιραία έχασαν. Για να φτάσουμε όμως μέχρι εκεί, έχουν μεσολαβήσει αρκετά λάθη. Λάθη στο σχεδιασμό της ομάδας το καλοκαίρι, λάθη στις επιλογές των ξένων παικτών, λάθη στη διαχείριση των παικτών που υπάρχουν στο roster από τον προπονητή και πάνω απ’ όλα πτώση στην ποιότητα της ομάδας.

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι ένα σύνολο με δομικά προβλήματα. Η επιλογή να αποτελέσει ο Ντένμον το βασικό δυάρι της ομάδας στη θέση του αποχωρήσαντα James έχει κοστίσει και θα συνεχίζει να κοστίζει όσο δεν αλλάζει κάτι, πόντους στην επίθεση και ενέργεια στο ματς για το τριφύλλι. Με τη φυγή του Μπουρούση και την ακατανόητη απόφαση η ομάδα να μην έχει βασικό center (!!!), το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ έχει καταφέρει, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να μην έχει σημείο αναφοράς μέσα στη ρακέτα. Είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύει κανείς ότι η χρονιά μπορεί να βγει με τον άγουρο Όγκαστ, τον παλαίμαχο Βουγιούκα και μοναδικό ψηλό κλάσης τον Γκιστ.

Η απώλεια του κυπέλλου δεν είναι καταστροφική για το τριφύλλι. Το συγκεκριμένο τρόπαιο το έχει κατακτήσει τόσες πολλές φορές, που σε ορισμένες απ’ αυτές του έκανε τελικά περισσότερο κακό παρά καλό, ότι το πέτυχε. Αντίθετα το σημερινό αποτέλεσμα είναι ικανό να φέρει γρηγορότερα τις εξελίξεις που πρέπει στο πράσινο στρατόπεδο. Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον η απόκτηση ψηλού, ακούγεται έντονα το όνομα του Ντόρσεϊ και η αντικατάσταση του Ντένμον… χθες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ