Λειτουργεί και στη διακοπή!

Λειτουργεί και στη διακοπή!

Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει το χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος και συνεχίζει τις ετοιμασίες για το δικό του «αύριο».

Η μπάλα μπορεί να έχει αποσυρθεί από τα γήπεδα μετά το λουκέτο που προέκυψε από την… κάθαρση, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να πτοείται. Συνεχίζει κανονικά στο πλάνο του, αφού έτσι κι αλλιώς δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για αυτήν την ανωμαλία που βασανίζει το ποδόσφαιρο και πραγματικά δεν έχει λόγο να χάσει τον χρόνο του.

Προχωρά στην επόμενη μέρα του και αυτό μας το πιστοποιούν οι τελευταίες του κινήσεις. Μετά τον Σισέ, έφερε και τον Μαντί Καμαρά, με σκοπό να επενδύσει στο ταλέντο και να το αξιοποιήσει σε βάθος χρόνου. Παράλληλα, δεν εγκαταλείπει το πλάνο με τους Έλληνες παίκτες και σε αυτό το πλαίσιο έγινε η κίνηση για τον Δημήτρη Μάνο, τον πρώτο σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας, που μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

Υπάρχουν ακόμη στην ατζέντα του εκτός από τον Πασαλίδη και οι Καρατάσιος και Μασούρας, από τη Λάρισα, όπως μας έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Κούγιας ενώ δεν πρόλαβε στο… τσακ από την Άρσεναλ και τον Μαυροπάνο. Αυτά από την Ελλάδα ενώ από το εξωτερικό έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα του Νολάν Ρου, του Ματαρίτα και του Ντεσπόντοφ.

Δεν πτοείται από την προσπάθεια της… εξυγίανσης να τον ρίξει από την πρωτοκαθεδρία και συνεχίζει χωρίς να παρεκκλίνει από τον σχεδιασμό του ο Ολυμπιακός. Με βάση την εκτίμηση που μπορεί να γίνει τούτη τη στιγμή το καλοκαίρι θα αλλάξουν πολλά στο Ρέντη, αν και στην μπάλα τα πάντα είναι ρευστά, αρκεί να κυλάει στο χορτάρι. Υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια, τα οποία ίσως να κρύβουν το δικό τους μυστικό, καθώς την μπάλα οφείλουμε να τη σεβόμαστε. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έχουν έρθει τα πάνω, κάτω και οι πρώτοι, έγιναν τελευταίοι.

Παρά ταύτα, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πάει σε μία διαφορετική εκδοχή στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με περισσότερο ταλέντο και δίψα για διάκριση και με λιγότερους, αλλά σαφώς πιο ποιοτικούς παίκτες στις σημαντικές θέσεις που θα αναλάβουν τον ρόλο του «καθοδηγητή» στο γήπεδο.

Προφανώς και είναι νωρίς ακόμη για να συνεχίσουμε τις υποθέσεις, πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, που δεν σε αφήνει ποτέ να πλήξεις, καθώς το «απρόοπτο» βρίσκεται σχεδόν σε ημερήσια διάταξη. Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ότι οι ερυθρόλευκοι δεν επηρεάζονται από τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν σε αυτή τη φάση στο ποδόσφαιρό μας και συνεχίζουν τις ετοιμασίες για το δικό τους αύριο. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο χρόνος είναι πολύτιμος και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι τον αξιοποιεί προς όφελός του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ