Κομίνη, «κλείσε» την καριέρα σου χωρίς σκιές και μη γίνεσαι Αρετόπουλος

Κομίνη, «κλείσε» την καριέρα σου χωρίς σκιές και μη γίνεσαι Αρετόπουλος

Ο διαιτητής από την Θεσπρωτία, που με τις αποφάσεις του τίναξε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στον αέρα, καθώς θέλησε να βγάλει τον πρωταθλητή Ελλάδος, αναμένονταν να καταθέσει την Κυριακή (18/3) ως όφειλε τις θέσεις του στον πρωτοδίκη Σπύρο Καποδίστρια για τα γεγονότα της Τούμπας. Από το βράδυ της Παρασκευής είχε στην διάθεσή […]

Ο διαιτητής από την Θεσπρωτία, που με τις αποφάσεις του τίναξε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στον αέρα, καθώς θέλησε να βγάλει τον πρωταθλητή Ελλάδος, αναμένονταν να καταθέσει την Κυριακή (18/3) ως όφειλε τις θέσεις του στον πρωτοδίκη Σπύρο Καποδίστρια για τα γεγονότα της Τούμπας. Από το βράδυ της Παρασκευής είχε στην διάθεσή του ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης, τα ερωτήματα τα οποία συνέταξε ο πρωτοδίκης και στα οποία κλήθηκε ν’ απαντήσει το αργότερο εντός 48 ωρών, προκειμένου να τα μελετήσει ο δικαστής και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων.

Μερικά απ’ αυτά τα ερωτήματα που συντάχθηκαν και στάλθηκαν στο email του Κομίνη είναι: Αν σφύριξε μέσα στα αποδυτήρια την συνέχιση του αγώνα και γιατί βγήκαν στο γήπεδο μόνο οι παίκτες του ΠΑΟΚ και όχι της ΑΕΚ. Όταν πέτυχε ο Φερνάντο Βαρέλα το γκολ ποια ήταν η υπόδειξη του και γιατί την άλλαξε. Στα ερωτήματα θα υπήρχαν αναφορές και στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο: Αν κατά την είσοδό του, στον αγωνιστικό χώρο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη τον απείλησε. Αν είδε τον Σαββίδη να απειλεί εκπροσώπους της ΑΕΚ, και φυσικά αν είδε τον Σαββίδη να φέρει όπλο πάνω του.

Αυτό το σκηνικό θυμίζει σε πολύ Αρετόπουλο. Όταν ο τρικαλινός ρέφερι έστειλε τη συμπληρωματική έκθεση, χωρίς να το ξέρει η ΚΕΔ, που άλλος την έγραψε και αυτός απλά υπέγραψε. Κανείς πλέον δεν αμφιβάλλει πως ο Κομίνης θα είχε… παρέα όταν έγραφε τις απαντήσεις του. Το θεωρώ δεδομένο πως στο παρασκήνιο τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός που έχει έννομο συμφέρον, να μη δεν έβαζαν και τις δικές τους πινελιές. Τα χρήματα είναι πολλά από το Τσάμπιονς Λιγκ και τα θέλουν και οι δύο γιατί το χέρι στην τσέπη έχουν σταματήσει να βάζουν για να κάνουν μεταγραφές. Αλλά είπαμε για την Αθήνα ο Σαββίδης είναι ο νέος Χαλίφης του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τους διαιτητές να του δίνουν σε κάθε αγωνιστική όλα τα σπόρια. Ακόμα και όταν ζορίζεται τα μπουμπούκια της ΚΕΔ να του γράφουν συμπληρωματικές εκθέσεις που τον βγάζουν λάδι αυτόν και την ομάδα του.

Το θέμα για μένα δεν είναι τι έκανε η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, αλλά ο ΠΑΟΚ. Αν δηλαδή οι ασπρόμαυροι πήραν τα μέτρα τους κι αν έμαθαν από τον Αρετόπουλο πως παίζεται το παιχνίδι. Γιατί αν το άφησαν το θέμα να κυλίσει από μόνο του τότε βλέπω να ζορίζει η υπόθεση και να τρέχουν στην εφέσεων για να βρουν το δίκιο τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ