Δεν φτάνει που κρύβεται, λέει και κουταμάρες…

Δεν φτάνει που κρύβεται, λέει και κουταμάρες…

Αυτός ο τύπος, αντί να σταθεί και να καταδικάσει όσα έγιναν της Κυριακή μιλώντας για παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, ζητεί να την πληρώσουν όλοι για όσα έκαναν παράγοντες μιας και μόνης ομάδας.

Η είδηση γράφτηκε στην ιστοσελίδα «ΔΙΚΗ» που διατηρεί ο Κυριάκος Θωμαΐδης. Σύμφωνα με αυτήν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, έχει προτείνει την οριστική διακοπή του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Το δημοσίευμα είναι αναρτημένο από το μεσημέρι της Παρασκευής και μέχρι αργά το βράδυ της ίδιας μέρας δεν υπάρχει διάψευση από πλευράς του προέδρου είτε από τον ίδιο προσωπικά.

Κατά συνέπεια είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε ότι πράγματι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, έχει προτείνει την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος!

Μιλάμε για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, που από την Κυριακή το βράδυ που έγινε η εισβολή του κ. Σαββίδη στην Τούμπα με το περίστροφο δεν βρήκε να ξεστομίσει δυο λόγια καταδίκης της συγκεκριμένης πράξης και δεν έχει καταφέρει ακόμα να πιάσει στο στόμα του το όνομα του Ιβάν Σαββίδη. Προτιμά να στέκει παράμερα από τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και έκανε μόνο μια τυπική δήλωση για τις «παθογένειες» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενημερώνοντας νωρίτερα τους δημοσιογράφους ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ερωτήσεις.

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο πρόεδρος της ΕΠΟ κρύβεται. Αδύναμος, πελαγωμένος νομίζει ότι κρυπτόμενος θα ξεπεράσει την μπόρα. Τόσο αδύναμος και τόσο πελαγωμένος που είδε τον υφυπουργό Αθλητισμού να αποφασίζει μονομερώς την αλλαγή της έδρας του φιλικού της Εθνικής στην Τούμπα, μετά τα γεγονότα της Κυριακής. Δεν είχε ούτε την στοιχειώδη πρόνοια να το κάνει ο ίδιος κι αν την είχε δεν είχε την τόλμη να το ανακοινώσει, για να μην πέσει πάνω στο κεφάλι του η οργή του «αφεντικού».

Του ανθρώπου που τον εγκατέστησε στην προεδρία της ΕΠΟ και τον αποτέλειωσε λέγοντας ότι είναι «δικός μας»! Του αφαίρεσε δηλαδή κάθε ίχνος αντικειμενικότητας και ανεξαρτησίας και τον παρουσίασε ως ενεργούμενό του. Κι αυτός, για να μην μείνει καμιά αμφιβολία, πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και το έστειλε να συνεδριάσει στο «Μακεδονία Παλλάς» ανακοινώνοντας μάλιστα πως έδρα της Εθνικής Ομάδας θα είναι στο εξής και το γήπεδο της Τούμπας. «Θέλει η π…..α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» λέει μια σελιανίτικη παροιμία…

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της «ΔΙΚΗΣ» ο κ. Γραμμένος πρότεινε να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας! Αυτός ο τύπος αντί να σταθεί και να καταδικάσει όσα έγιναν της Κυριακή μιλώντας για παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, ζητεί να την πληρώσουν όλοι για όσα έκαναν παράγοντες μιας και μόνης ομάδας.

Να θυμίσει κανείς στον «πρόεδρο» της ΕΠΟ ότι φέτος η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκαν με βαριές ποινές χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα -πέραν από τις νομικές ενέργειες- δεν έχει νόημα.

Ο «πρόεδρος» -να του δώσουμε ένα δίκιο- αν έβγαινε και έλεγε όσα είπαν ο υφυπουργός, και οι διεθνείς Ομοσπονδίες για τον κ. Σαββίδη δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Κομμάτια να γίνει. Αλλά να προτείνει την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου να ευθυγραμμιστεί με το σύνθημα των οπαδών και του υιού Σαββίδη «ή εμείς ή κανείς», είναι απαράδεκτο και φτηνό, όσο και η παρουσία του στην προεδρική καρέκλα.

Υπάρχει άλλος τρόπος για να μην τον πάρουν στο κυνήγι στην Θεσσαλονίκη: Να παραιτηθεί, διασώζοντας όση αξιοπρέπεια του έχει απομείνει. Ποιος ξέρει. Εκτιμώντας  τη θυσία του ίσως βρεθεί μια θέση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για την αφεντιά του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ