Ολυμπιακός : Μόνο ο κόσμος ήταν στο ΣΕΦ…

Ολυμπιακός : Μόνο ο κόσμος ήταν στο ΣΕΦ…

Απαράδεκτος ο Ολυμπιακός, σφαλιάρα ολκής από την Μπαρτσελόνα, πήγε στον βρόντο το διπλό στο ΟΑΚΑ και τώρα, τρέχει ο Ολυμπιακός…

Μεγάλες δηλώσεις από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μετά το παιχνίδι. Ποιο Final 4; Και ποιο πλεονέκτημα έδρας; Και ποια 15η Μπαρτσελόνα; Δυστυχώς ο Ολυμπιακός και τα μυαλά πολλών ήταν αλλού στο ματς με τους Καταλανούς. Το β ημίχρονο ήταν με διαφορά ότι χειρότερο μπορούσε να παρουσιάσει η ομάδα του Πειραιά. Η μπάτσα ήταν γερή και ότι καλύτερο για να συνέλθει ο καθένας και να πέσει από το συννεφάκι που είχε ανέβει.

Και εγώ, και εσύ και αυτοί. Γιατί όλοι είχαμε ανέβει σε αυτό. Μην κρυβόμαστε. Και την Μπαρτσελόνα δεν γίνεται να μην την σέβεσαι. Ακόμα και όταν έρχεται στο ΣΕΦ με τόσες απουσίες.

Ο Ολυμπιακός ήταν μπλεγμένος στο παιχνίδι. «Κλειδώθηκε» από την άμυνα του Πέσιτς,
«κοιμήθηκε» στα μετόπισθεν και το αποτέλεσμα ήταν η ήττα που πόνεσε περισσότερο από κάθε αποτέλεσμα.

Ηταν λες και  έστειλε στον κάλαθο των αχρήστων το «διπλό» στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός. Και παρακαλάει αύριο να πάρει το παιχνιδι η ΤΣΣΚΑ στην Τουρκία. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μήπως και παρασυρθεί και καταφέρει και της πάρει στη Ρωσία το αποτέλεσμα την επόμενη εβδομάδα.

Πιστεύω ότι η ήττα ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Ακόμα και με τον τρόπο που αυτή ήρθε. Οσο πιο τεράστια είναι η τούμπα, τόσο καλύτερη θα είναι η αντίδραση. Μην του ξεγράφουμε, πάλι ικανοί να μας εκθέσουν είναι αυτοί.

ΥΓ1 Πόσο καιρό παραπονιέμαι για τον κόσμο στο ΣΕΦ. Στο ματς με την Μπαρτσελόνα ήταν μόνο αυτοι που πάλεψαν. Δεν έχω λόγια ειλικρινά. Αποθέωση της ομάδας τους, στήριγμα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο για όσα περνάει και… απαίτηση για Ευρωπαϊκό. Καιρό είχα να χειροκροτήσω την εξέδρα και να την παινεύσω.

ΥΓ2 Την ίδια ώρα πάντως υπήρχαν οι κλασικοί που έφυγαν για να μην μπλέξουν στην κίνηση. Τα πατατάκια παιδιά να είναι καλά. Οι κλασικοί οπαδοί της νίκης και όχι της ομάδας που αγαπούν και λατρεύουν.

ΥΓ3 Το βλέμμα του Πρίντεζη όλα τα λεφτά. Πιο ξενερωμένος από όλους. Με το κεφάλι κάτω και να εκσφενδονίζει μπουκάλια αριστερά και δεξιά. Πιο δίπλα ο Αγραβάνης ήταν όρθιος χωρίς να το πιστεύει. Και ο γιατρός να του λέει να κάτσει..

ΥΓ4 Έλειψε η τρέλα του Παπανικολάου. Η αντίδρασή του, τα  τρεξίματά του. Είναι ο παίκτης που κρατάει την άμυνα και την επίθεση. Όχι στο ματς με την Μπάρτσα. Κανείς δεν κάλυψε το κενό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ