Άρης : Τετράδα που θα κρίνει πολλά

Άρης : Τετράδα που θα κρίνει πολλά

Μια σειρά κρίσιμων παιχνιδιών ξεκινάει για τον Άρη από την Πάτρα. Ακολουθούν η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, η εντός με την Δόξα Δράμας και ο αγώνας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Μια τετράδα στην οποία η ομάδα του Δημήτρη Σπανού μπορεί να καθαρίσει την άνοδο. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι τα πράγματα […]

Μια σειρά κρίσιμων παιχνιδιών ξεκινάει για τον Άρη από την Πάτρα. Ακολουθούν η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, η εντός με την Δόξα Δράμας και ο αγώνας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Μια τετράδα στην οποία η ομάδα του Δημήτρη Σπανού μπορεί να καθαρίσει την άνοδο.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα πιο εύκολα για τον Άρη, με μια νίκη την Κυριακή στην Πάτρα. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι Παναχαϊκή και ΟΦΗ θα παίξουν στην συνέχεια μεταξύ τους, οπότε θα έχουν απώλειες βαθμών.

Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά του Άρη από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Δεν κυνηγάει αλλά τον κυνηγάνε. Τα πάντα εξαρτώνται από αυτόν. Όλοι θυμόμαστε εξάλλου πόσο δύσκολο ήταν στο περσινό πρωτάθλημα όταν έπαιζε συνέχεια με τη πλάτη στον τοίχο και ξέροντας ότι το παραμικρό αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει καταστροφή.

Αυτό το άγχος, αυτή τη πίεση τώρα την έχει μεταφέρει στους αντιπάλους του. Κάθε Κυριακή που περνάει, θα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Φυσικά και ο Άρης θα πρέπει να παίξει στην Πάτρα σαν να είναι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Χωρίς να τον νοιάζει το βαθμολογικό πλεονέκτημα που έχει, να πάει για την νίκη.

Αλλά φέρτε τον εαυτό σας στην θέση των παικτών της Παναχαϊκής. Να ξέρεις δηλαδή ότι ακόμα και αν κερδίσεις μια ομάδα που δεν έχει γνωρίσει την ήττα μέχρι τώρα, όχι μόνο θα είσαι πίσω τέσσερις βαθμούς, αλλά τα δυο επόμενα παιχνίδια σου θα είναι εκτός με την Δόξα Δράμας και εντός με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ