Κέρδισε ο ΠΑΟΚ, έχασε το ποδόσφαιρο

Κέρδισε ο ΠΑΟΚ, έχασε το ποδόσφαιρο

Νταξει, δεν τράβηξε κι όλας ο άνθρωπος, μπορεί να την γλιτώσει πάλι ο ΠΑΟΚ.

Ρε παιδιά, είπαμε να το’ χετε αποφασίσει, να το έχετε δρομολογήσει αγκαζέ με την ελληνική Δικαιοσύνη, έχετε χώσει κάτω από το χαλί διαιτητικά έκτροπα σαν εκείνα στο ματς με τον Πλατανιά, έχετε περάσει στα ψιλά τα ντου στους Ζωσιμάδες, στην Τούμπα, έχετε κερδίσει 8 λεπτά παράταση στο ματς με τον Αστέρα, κάπου φτάνει πλέον. Γιατί καταλήξαμε στα όπλα. Στον αγωνιστικό χώρο. Από το big Boss. Με συγκεντρωμένο πλήθος.

Νταξει, δεν τράβηξε κι όλας ο άνθρωπος, μπορεί να την γλιτώσει πάλι ο ΠΑΟΚ. Κι ίσως η αλλαγή της απόφασης Κομίνη και διαιτητών στα αποδυτήρια να ήταν χωρίς πιέσεις. Χωρίς απειλές τύπου «θα σε σκοτώσω». Λέμε τώρα. Γκολ από τα αποδυτήρια. Κυριολεκτικά.

Γιατί, να το πούμε κι αυτό, μία χαρά τα είχε πάει κι η διαιτησία μέχρι εκείνο το σημείο. Κατά τα λοιπά, η αμφισβητούμενη φάση με το γκολ στο 90′ θα μπορούσε να είχε λυθεί κανονικά, πολιτισμένα. Εγκληματική ενέργεια και ποδόσφαιρο δεν πανε μαζί. Και σε περίπτωση που δεν το κατανοήσαμε, χθες ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη ρεζιλεψε την ιστορία του, ρεζιλεψε και το άθλημα.

Αν οι οπαδοί θέλουν πρωτάθλημα έτσι, και ηδη έχουν ανεχτεί δράκους, να το πάρουν και να το χαρούν. Μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει ο καθένας…Τώρα μένει να περιμένουμε τις εξελίξεις. Βλέμμα, λοιπόν, στον ΠΑΟΚ. Και σε όλα αυτά που πολεμούν το ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ