Απαίτηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, να σκορπίσετε την ΑΕΚ

Απαίτηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, να σκορπίσετε την ΑΕΚ

Την στιγμή που ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στους δρόμους για να διαδηλώσει για την άδικη απόφαση, εσείς οι παίκτες θα πρέπει να συντρίψετε την ΑΕΚ και ότι αντιπροσωπεύει η ομάδα της Αττικής.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να φοβήθηκε να κοιτάξει τον ΠΑΟΚ στα μάτια, έδωσε όμως το πλεονέκτημα στην ΑΕΚ να έρθει και να παίξει σε μια άδεια Τούμπα. Με την συνδρομή των ερυθρόλευκων, οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται να παίξουν τον τελικό των τελικών χωρίς να νιώσουν την πίεση που θα ασκούσε ο κόσμος. Στη κόλαση της Τούμπας καμία ΑΕΚ δεν θα έκανε σκέψεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα όμως, έρχονται όχι απλά για τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ακόμα και για τη νίκη, όπως λένε στα Σπάτα.

Από την άλλη πλευρά είναι δύσκολο, την δεδομένη στιγμή να είσαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και να ετοιμάζεσαι να αντιμετωπίσεις την ΑΕΚ, στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς χωρίς τον 12ο παίκτη στο πλευρό σου. Να ξέρεις ότι, ακόμη και αν νικήσεις, υπάρχει ο κίνδυνος να είσαι πίσω μόλις για δύο βαθμούς και να προσεύχεσαι να κερδίσεις εσύ και τα πέντε υπόλοιπα παιχνίδια, ενώ εκείνη να φέρει τουλάχιστον μία ισοπαλία.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη μαεστρία από τον Λουτσέσκου για να φέρει τους παίκτες στα «ίσια» τους, μετά μάλιστα και την κακή εμφάνιση που έκαναν στην Τρίπολη. Αυτό το παιχνίδι ίσως και να κρίνει τον φετινό τίτλο, αν η απόφαση της αφαίρεσης βαθμών παραμένει ως έχει και από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Χρειάζεται και οι παίκτες να αποδείξουν ότι διαθέτουν cojones και φιλότιμο.

Αυτό που πρέπει να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο είναι εγωισμό, πείσμα, αποφασιστικότητα, καλή ψυχολογία και ποιότητα πάνω στο χόρτο, Όχι απλώς για να νικήσουν, αλλά για να συντρίψουν την ΑΕΚ, ώστε να έχουν το προβάδισμα, σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας. Πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Να κάνουν την καλύτερη φετινή εμφάνισή τους και να «σκορπίσουν» την ΑΕΚ στον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Πρέπει να αποδείξουν στο κράτος των Αθηνών, ποια είναι φέτος η ασύγκριτα καλύτερη ομάδα.

Σ’ αυτό το παιχνίδι είναι υποχρεωμένοι να δείξουν σε όλη την Ελλάδα ότι, μπροστά στον φετινό ΠΑΟΚ, θα ήταν αστείο να πάρει το Πρωτάθλημα είτε η ΑΕΚ, είτε ο Ολυμπιακός. Αυτό το ντέρμπι πρέπει να σημαίνει πολλά για τους παίκτες. Αυτό το ντέρμπι τούς δίνει την ευκαιρία να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά και να κλείσουν πολλά στόματα τα οποία ως δια μαγείας άνοιξαν μετά την μη τέλεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Να παίξετε για τον κόσμο που έχει «καταπιεί» πολλά χιλιόμετρα φέτος για να είναι στο πλευρό σας, τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες. Να παίξετε για τον Ιβάν Σαββίδη, που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να δημιουργήσει την καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα με σκοπό να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο, όπως θα ήθελαν τα ΠΟΚ(εμενος) της Αθήνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ