Άρης : Με προσοχή και συγκέντρωση

Άρης : Με προσοχή και συγκέντρωση

Ο Άρης θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός στο παιχνίδι της Δευτέρας και να βγάλει αντίδραση

Η ανάγκη για επιστροφή στις νίκες μετά από δυο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα είναι επιτακτική για τον Άρη. Έχουμε μπει εξάλλου στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και απομένουν πλέον 12 παιχνίδια (χωρίς αυτά με Βέροια και Αχαρναϊκό) για να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Εργοτέλη αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Άρη να κάνει ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή στη Σούπερλιγκ και να βγάλει αντίδραση. Απέναντι σε μια ομάδα, πάντως, που χρειάζεται προσοχή, όπως είδαμε και στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

O Εργοτέλης είναι πολύ καλός μεσοεπιθετικά, έχοντας όμως μια ποδοσφαιρική αφέλεια στο παιχνίδι του. Με την άμυνα του ψηλά και προσπαθώντας να εφαρμόσει το τεχνητό οφσάιντ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε ωραίο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια δεν κλείνεται και δεν παίζει με σκοπιμότητα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Κοινώς; Σε αντίθεση με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη, ο Εργοτέλης δεν θα έρθει να καταστρέψει το ποδόσφαιρο και να ταμπουρωθεί στην εστία του.

Ο σοβαρός και συγκεντρωμένος Άρης, βέβαια, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα πρέπει να δείξει προσοχή στη τελική προσπάθεια, να πάρει τη νίκη που θα τις επιστρέψει να πάει στη Πάτρα υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ