Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος

Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος

Η ηρεμία και η συσπείρωση πρέπει να είναι τα βασικά όπλα του Άρη, που μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος

Την ώρα που γραφόταν αυτή η στήλη δεν είχε καν ξεκινήσει η αναμέτρηση στη Κρήτη ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Εργοτέλη και δεν γνωρίζω το αποτέλεσμα. Δεν έχει σημασία, όμως, γιατί δεν μπορεί να διαφοροποιήσει τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης πρέπει να αντιμετωπίσει την συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ομάδα της Κρήτης.

Ο Άρης δεν είχε εξασφαλίσει την άνοδο όταν η διαφορά του από την τρίτη θέση ήταν οκτώ βαθμοί και δεν την έχασε τώρα, που η διαφορά του είναι έξι, πέντε ή τέσσερις (ανάλογα με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Παναχαϊκής). Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μας και το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η ηρεμία και η συσπείρωση που έφεραν τον Άρη πρώτο στη βαθμολογία μέχρι τώρα, θα πρέπει να είναι και τα όπλα με τα οποία θα πορευτεί και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ο προπονητής να μην δώσει λύσεις στις αγωνιστικές αδυναμίες και η διοίκηση στην τραγική αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από την διαιτησία.

Κάτω, όμως, από ηρεμία και με καθαρό μυαλό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πάρει κανείς σωστές αποφάσεις. Με τον κόσμο να έχει κάνει και με το παραπάνω το καθήκον του, καθώς η παρουσία περισσοτέρων από 15.000 οπαδών σε ένα παιχνίδι Football League αποτελεί πραγματικά φαινόμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ