Άρης : Αλλοίωση αποτελέσματος στο Ελ Πάσο

Άρης : Αλλοίωση αποτελέσματος στο Ελ Πάσο

Το εγκληματικό λάθος του βοηθού Σταματάκου έκλεψε δυο βαθμούς από τον Άρη.

Μετά την ισοπαλία με τα Τρίκαλα, δεν έκανα την παραμικρή αναφορά για την διαιτησία παρά το γεγονός ότι δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Άρη. Δεν μου έδωσε η ομάδα με τον τρόπο παιχνιδιού της το δικαίωμα να το κάνω. Αλλά αυτό που έγινε στην Καλλιθέα, ήταν αλλοίωση αποτελέσματος, ήταν κλοπή δυο βαθμών στην μάχη για την άνοδο.

Στο Ελ Πάσο ο Άρης είχε 20 τελικές προσπάθειες , από τις οποίες οι 12 ήταν στην εστία. Έστειλε τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα και ενώ ως δια μαγείας τις δυο φορές που ήταν όντως σε αντικανονική θέση οι σκόρερ δεν έγινε λάθος, αυτό έγινε στη φάση του 75ου λεπτού.

Ο Διαμαντόπουλος ήταν ξεκάθαρα καλυπτόμενος όταν του γίνεται η σέντρα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Αν ο βοηθός Σταματάκος δεν μπορεί να το δει αυτό, τότε προφανώς δεν είναι ικανός για την δουλειά του και θα πρέπει να απομακρυνθεί. Δεν με νοιάζει αν είναι από την Λακωνία ή από την Θεσσαλονίκη. Το θέμα είναι ότι δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Ο Άρης θα πρέπει να απαιτήσει να μην ξαναμπεί στους πίνακες ο εν λόγω κύριος. Θα πρέπει η ΠΑΕ Άρης, θα πρέπει ο Θόδωρος Καρυπίδης να κάνουν όλες τις απαιτούμενες κινήσεις.

Θα πρέπει, επίσης, με κάθε τρόπο να επανέλθει η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ευθύνη έχουν και οι παίκτες και ο προπονητής. Δεν γίνεται να χάνονται τόσες κλασσικές ευκαιρίες, δεν γίνεται να μην υπάρχει καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ