Άρης : Τεράστια δυναμική

Άρης : Τεράστια δυναμική

Σε μια περίοδο που στην Superleague προβληματίζονται για την μείωση του αριθμού των εισιτηρίων και της παρουσίας του κόσμου στα γήπεδα, στο Κλεάνθης Βικελίδης συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 15.000 οπαδοί. Για το πρωτάθλημα της Football League και με τον Άρη να βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μακριά από τη φυσική του θέση. Δείγμα της τεράστιας δυναμικής […]

Σε μια περίοδο που στην Superleague προβληματίζονται για την μείωση του αριθμού των εισιτηρίων και της παρουσίας του κόσμου στα γήπεδα, στο Κλεάνθης Βικελίδης συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 15.000 οπαδοί. Για το πρωτάθλημα της Football League και με τον Άρη να βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μακριά από τη φυσική του θέση.

Δείγμα της τεράστιας δυναμικής που διαθέτει αυτός ο σύλλογος και της δίψας που έχει ο κόσμος για να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Οι οπαδοί του Άρη ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στο κάλεσμα της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών και προσήλθαν μαζικά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η δική τους παράκληση, πάντως, προς τους παίκτες δεν εισακούστηκε, καθώς δεν ήρθε η νίκη που περίμεναν. Είδαν την ομάδα τους να πραγματοποιεί μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της και να πέφτει στην παγίδα που της έβαλαν τα Τρίκαλα, πηγαίνοντας το παιχνίδι στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες.

Τίποτα φυσικά δεν έχει χαθεί για τον Άρη που παραμένει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και έχει διαφορά έξι βαθμών από την τρίτη θέση και την άνοδο. Αρκεί οι παίκτες του να μην επηρεαστούν από την ισοπαλία με τα Τρίκαλα και να παρουσιαστούν στη Καλλιθέα με τη γνωστή τους κυνικότητα, καθαρίζοντας το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ