ΠΑΟΚ, αφού…

ΠΑΟΚ, αφού…

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ, πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος, δίνοντας το δικαίωμα στους απανταχού κομπλεξικούς να βγουν από το καβούκι τους και να σου πουλάνε τρέλανε.

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην Τρίπολη, υποτίθεται, για τη νίκη γιατί μόνο έτσι θα διατηρούσε το μαξιλαράκι της διαφοράς που είχε από την ΑΕΚ σε περίπτωση που η απόφαση ήταν καταδικαστική και του αφαιρούσε τρεις βαθμούς. Δυστυχώς η εικόνα που παρουσίασε και στα δύο ημίχρονα ήταν στενάχωρη. Εκτός από τα δύο γκολ και τις κεφαλιές των Πρίγιοβιτς και Βαρέλα, επιθετικά δεν παρουσίασε το καλό του πρόσωπο όπως είχαμε δει όλοι μας στα προηγούμενα παιχνίδια.

Δεν μπορεί να λες ότι θες το πρωτάθλημα και ο αντίπαλο σου να έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες από σένα (Αστέρας: 13(8), ΠΑΟΚ: 11(6). Δεν μπορεί να λες ότι θες το πρωτάθλημα και να μην έχεις καθαρό μυαλό. Δεν μπορεί να λες ότι θες το πρωτάθλημα και να κάνεις περισσότερα λάθη από αγώνα σε παιδικό πρωτάθλημα. Δεν μπορεί στα πιο κρίσιμα παιχνίδια να μην έχεις βοήθεια από τον πάγκο, (οι μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη, έγιναν για να βοηθήσουν την ομάδα τώρα ή τη νέα χρονιά;). Δεν γίνεται τα πιο βαριά χαρτιά σου να έχουν μείνει από δυνάμεις, γιατί παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια, ακόμα και με ομάδες που έχουν υποβιβαστεί ή είναι αδιάφορες βαθμολογικά.

Ο Δικέφαλος, πήγε στην Τρίπολη αδιάβαστος και όπως δείχνουν τα πράγματα θα το πληρώσει πολύ ακριβά, κάνοντας δώρο το πρωτάθλημα. Γιατί αν το χάσεις, θα το χάσεις από ένα κωλόχαρτο και από μια ήττα στην Τρίπολη. Τι να το κάνω που η ομάδα είχε 16 συνεχόμενες νίκες, τα σκάτωσε στο 17ο παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να επικρατήσει στο Δικέφαλο είναι ηρεμία και νηφαλιότητα γιατί υπάρχουν ακόμα στόχοι και η ομάδα πρέπει να τους κατακτήσει.

Διάβασα τις τοποθετήσεις του Μακεδόνα Γιώργου Καλτσά και πραγματικά νομίζω ότι απευθύνεται σε ηλίθιους λέγοντας ότι πανηγύρισε λίγο έντονα την νίκη του Αστέρα. Αλήθεια φίλε Γιώργο, γιατί δεν έδειξες τα γεννητικά σου όργανα όταν η ομάδα σου πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ολυμπιακό ή όταν κέρδισε την ΑΕΚ. Σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια, φίλε Γιώργο δεν άκουσες ποτέ αυτά που λέγανε τότε στα καφενεία της Τρίπολης;

Αυτή η ήττα, εκτός από την πίκρα που άφησε στους φίλους του ΠΑΟΚ, έδωσε χαρά και σε κάποιους που είναι ανύπαρκτοι τα τελευταία 5-6χρόνια με αποτέλεσμα να ξεσαλώσουν βγάζοντας το κόμπλεξ τους. Κάποιοι εξ’ αυτών πανηγύρισαν έξαλλα μόνο και μόνο για να πουλήσουν οπαδιλίκη, άλλοι φώναζαν συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ και της Τούμπας. Για όλους αυτούς που περιμένουν στη γωνία στην πρώτη στραβή για να ξεσαλώσουν ένα θα τους πω: «εκεί που είμαι ήσουν, εκεί που είσαι δεν θα έρθω ΠΟΤΕ».

Υ.Γ. Καλά ούτε τον πεθαμένο Παναθηναϊκό δεν μπορείς να κερδίσεις;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ