Άρης : Το Κλεάνθης Βικελίδης που αξίζουν

Άρης : Το Κλεάνθης Βικελίδης που αξίζουν

Ο κόσμος έτοιμος να ανταμείψει τους παίκτες του Άρη και να σπρώξει την ομάδα του σε ακόμα μια νίκη στον αυριανό αγώνα με τα Τρίκαλα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες του Άρη στις δηλώσεις τους τις προηγούμενες μέρες στάθηκαν στη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου στην αυριανή αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Είναι κάτι που αποτελεί και θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια, πριν και μετά το τέλος των προπονήσεων.

Το τάιμινγκ είναι ιδανικό, άλλωστε, με τον Άρη να βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, να έχει ξεκινήσει με το δεξί και τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να υποδέχεται μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Με την διοίκηση να κάνει και αυτή το δικό της βήμα καλής θέλησης, βάζοντας γενική τιμή εισόδου -με εξαίρεση τα επίσημα- πέντε ευρώ.

Οι οπαδοί του Άρη είναι έτοιμοι να κάνουν το χατίρι των παικτών τους και να τους δώσουν το Κλεάνθης Βικελίδης που αξίζουν με βάση την προσπάθεια τους στον αγωνιστικό χώρο. Για το ότι δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο ότι σέβονται την φανέλα που φοράνε και αντιλαμβάνονται πλήρως το μέγεθος του συλλόγου στον οποίο τους δόθηκε η ευκαιρία να αγωνίζονται.

Από παιχνίδι σε παιχνίδι, όσο περισσότερο πλησιάζει στην επιστροφή στη φυσική του θέση, όλο και περισσότερος κόσμος θα έρχεται στο γήπεδο. Αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με τα Τρίκαλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ