ΠΑΟΚ : Είδε κανείς το Μαξίμου, που θα μας χάριζε πρωτάθλημα;

ΠΑΟΚ : Είδε κανείς το Μαξίμου, που θα μας χάριζε πρωτάθλημα;

Θα λένε πως ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ από την κυβέρνηση, σε ένα πρωτάθλημα που έπαιξε καμιά 10αριά αγωνιστικές κεκλεισμένων, έχασε παιγνίδι στα χαρτιά και του αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμοί;

Το ότι η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης ανέτρεψε ολόκληρο το προδιαγεγραμμένο -από τις εκθέσεις των αξιωματούχων- σκηνικό του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, είναι πέρα από κάθε. συζήτηση.

Δε συνηθίζω να κατασκευάζω φαντάσματα πόσο δε να τα κυνηγώ, ούτε να ταΐζω παπάδες τον κόσμο. Παπάς και μάλιστα Αρχιεπισκοπικού επιιπέδου αποδείχτηκε η ρητορική του Ολυμπιακού περί του γιατρού-υπαλλήλου του ΠΑΟΚ, που δεν επέτρεπαν να εισέλθει στα αποδυτήρια, επειδή φορούσε φόρμα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τη συμπληρωματική έκθεση Αρετόπουλου, αυτός ο γιατρός του είπε πως ο Γκαρσία δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Αν ο υπάλληλος (και οπαδός του ΠΑΟΚ αφού φορούσε φόρμα της ομάδας) μας έκαψε, η μόνη ελπίδα μας είναι να εμφανιστεί στην έφεση ο Καραπαπάς και να ισχυριστεί πως ο Γκαρσία έκανε θέατρο….

Για να μη μακρηγορώ, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και το κυνήγι μαγισσών μπορεί να προσφέρει κλικ, ελπίδες, αλλά δεν έχει ουσία, αυτή περιλαμβάνεται αποκλειστικά στις εκθέσεις των αξιωματούχων. Εκεί επικεντρώθηκα το προηγούμενο διάστημα, την ίδια στιγμή που το επικοινωνιακό παιγνίδι αναλωνόταν σε ανταλλαγή εικόνων.

Το ζουμί ήταν και παραμένουν οι εκθέσεις των αξιωματούχων, από τη στιγμή που ο διαιτητής δεν χρέωνε διακοπή του αγώνα στον ΠΑΟΚ υπόλογος ήταν ο Ολυμπιακός που αποχώρησε, τώρα που με τη συμπληρωματική ανακάλυψε πως διέκοψε το παιγνίδι λόγω τραυματισμού του Γκαρσία, το έργο γυρίζει τούμπα.

Εμμένω μάλιστα στην προσέγγιση των προηγούμενων ημερών, να μην αγγίζω πράγματα που δεν κατέχω, επειδή έτσι συμφέρει στην ομάδα μου ή αυτό προβλέπει η γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το αν η συμπληρωματική έχει μεγαλύτερη αξία από τον πρωτότυπη ή ότι άλλο, ας το βρουν οι δικηγόροι, ας το αποφασίσει το δικαστής.

Ούτε θα σταθώ στην αντίφαση των δυο εκθέσεων του διαιτητή. ακόμα κι αν δεχτούμε πως παίχθηκαν πολλά στο παρασκήνιο, μαγκιά του γαύρου που κατάφερε να κερδίσει μια μάχη.
Δε θα με χαλούσε καθόλου αν την κερδίζαμε εμείς, από τη στιγμή όμως που κέρδισε άλλος, δε μπορώ να κλαίγομαι ως γυναικούλα, έτσι είναι η ζωή…

Σε περίπτωση που συνέβαινε το ανάποδο πάντως, να είστε σίγουροι πως θα εμφανίζονταν ξανά σενάρια περί σκοταδιστικής παρέμβασης των Νεφελίμ που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου και στον Σύριζα που κάνει δώρο στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, ελπίζω να μην εξαφανιστούν οι εν λόγω σεναριογράφοι, στερώντας μας τα νέα της πρωτοφανούς κυβερνητικής αβάντας στον ΠΑΟΚ..

Ειδικά όταν συμβαίνει το πρωτοφανές στα χρονικά, να αρνείται το δικαστήριο την παρουσία για κατάθεση των βασικών πρωταγωνιστών, του διαιτητή, του προπονητή και του γιατρού. Πυροβολήθηκε κάποιος λοιπόν και το δικαστήριο δεν έκρινε αναγκαία την υποβολή στη βάσανο των ερωτήσεων εκείνου που κατέγραψε το γεγονός. εκείνου που πυροβολήθηκε και αυτού που έκανε την αρχική διάγνωση!

Ακόμα κι αν ο άρχοντας των μαρτύρων, διαψεύδει τον εαυτό του!  Το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ήμουν από τους πρώτους που έφυγαν από την Τούμπα, το ήξερα, το είχα γράψει, δεν είχα λόγο να περιμένω. Αποχώρησα εντελώς γαλήνιος, η χαρά και η σιγουριά που μου προσφέρει ο φετινός ΠΑΟΚ, δε μπορεί να σβήσει από καμμιά μπαμπεσιά, κανένα ρολό,, τραυματισμό αληθινό ή μη, ή Αρετοπουλική αντίφαση.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει πρώτος και ακόμη και σε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών, συνεχίζοντας μόνο με νίκες θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μ΄ όλα αυτά που συμβαίνουν, στη φαρέτρα της ούτως καλύτερης ομάδας, θα προστεθεί και η λύσσα των ποδοσφαιριστών όχι απλώς να κερδίσουν όποιον βρεθεί στο διάβα τους, αλλά να περάσουν από πάνω του.

Σκεφτήκατε όμως ότι ένα τέτοιο το ενδεχόμενο (που μοιάζει και ως το πιθανότερο), θα καταργήσει με τον πιο σαδιστικό τρόπο την προσχεδιασμένη ρητορική περί χαρισμένου πρωταθλήματος από το ΣΥΡΙΖΑ; Τι θα λένε άραγε, πως ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ από την κυβέρνηση, σε ένα πρωτάθλημα που έπαιξε καμμιά 10αριά αγωνιστικές κεκλεισμένων, που έχασε ένα παιγνίδι στα χαρτιά και του αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμοί ;

Αν το καλοσκεφτούν στον Ολυμπιακό, προλαβαίνουν να βάλουν το Γκαρσία να δηλώσει πως δεν τραυματίστηκε τελικά και πως όλα οφείλονται σε παρεξήγηση!
Θα τους μείνει η ρητορική, ως παρηγοριά τουλάχιστον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ