Κάθε παιχνίδι που περνάει δεν ξανάρχεται

Κάθε παιχνίδι που περνάει δεν ξανάρχεται

Το πρώτο από τα δεκατέσσερα βήματα που του απομένουν για την επιστροφή στη Superleague θέλει να κάνει ο Άρης απέναντι στα Τρίκαλα.

Το πρώτο από τα δεκατέσσερα βήματα που του απομένουν για την επιστροφή στη Superleague θέλει να κάνει ο Άρης απέναντι στα Τρίκαλα.

Εμείς που προλάβαμε τους δεκαοκτώ μήνες θητεία στον στρατό, είχαμε ένα ιδιαίτερο τρόπο μετρήματος, μετά την συμπλήρωση του πρώτου εξαμήνου. Εκεί που καθόμασταν στην σκοπιά και η ώρα δεν περνούσε με τίποτα, σημειώναμε σβήνοντας με μίσος , σε εκείνο το μικρό ημερολόγιο που είχαμε στην τσέπη, την ημερομηνία και λέγαμε: «Μέρα που περνάει, δεν ξανάρχεται».

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και στον Άρη, μετά από τέσσερα χρόνια μακριά από την φυσική του θέση. Απομένουν ακόμα δεκατέσσερα παιχνίδια (αν αφαιρεθούν αυτά με την Βέροια και τον Αχαρναϊκό που έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα), δεκατέσσερα ακόμα βήματα, για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Αρχής γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ένα παιχνίδι που παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος φαίνεται να μην έχει ουσιαστικό στόχο μετά την εντός έδρας ήττα του από την Παναχαΐκή, δεν θα είναι εύκολο , αν δεν το δουν με την πρέπουσα προσοχή ο προπονητής και οι παίκτες του Άρη.

Απέναντι σε μια ομάδα που θα έρθει να τα δώσει όλα στη Θεσσαλονίκη. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες δεν έγιναν δηλώσεις από τους παίκτες των φιλοξενουμένων, ενώ τους επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο από την διοίκηση της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ