ΠΑΟΚ : Μπαλάρα εμείς, κολάρο εσείς

ΠΑΟΚ : Μπαλάρα εμείς, κολάρο εσείς

Η καλύτερη τοποθέτηση του ΠΑΟΚ, στο κολάρο του Όσκαρ Γκαρθία, ήταν η μπαλάρα που έπαιξε στη Ν. Σμύρνη. Έδωσε μια ακόμα αποστομωτική απάντηση σε όσους τον κυνηγούν, πως δεν έχει αντίπαλο στο γήπεδο.

Την καλύτερη απάντηση έδωσε ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη το βράδυ στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης μετά τα όσα επακολούθησαν, με τη μη τέλεσης του αγώνα με τον Ολυμπιακό, σε όσους πάνε να του βάλουν εμπόδια στο δρόμο του. Ο Δικέφαλος μέρα με τη μέρα μεγαλώνει αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά και αυτό τρομάζει την Αθήνα. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που βλέπει τον ΠΑΟΚ να υψώνει το ανάστημά του και να μη μπορεί να τον κοντράρει αγωνιστικά αλλά και η ΑΕΚ.

Επειδή το θέμα με το ρολό της ταμειακής μηχανής έχει εξαντληθεί από κάθε άποψη και είναι γνωστές οι τοποθετήσεις των δύο ΠΑΕ, μέχρι να βγει η απόφαση από την δικαιοσύνη εγώ δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ απ’ αυτήν εδώ την στήλη. Δεν είμαι δικαστής, ούτε έχω σκοπό να τον κάνω. Αυτό που με ενδιαφέρει ως άνθρωπος είναι το ποδόσφαιρο κι αν ο ΠΑΟΚ και κάθε ομάδα βγάζει υγεία στον αγωνιστικό χώρο.

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης οι ασπρόμαυροι σφράγισαν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι το εισιτήριο τους για τον τελικό του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ στις12 Μαίου. Καλά θα κάνουν οι ΠΑΟΚτσήδες από τώρα να ξεκινήσουν να οργώνονται για την μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση και να μην τα αφήσουν όλα για μετά τις 17 Απριλίου όταν και θα γίνει ο επαναληπτικός με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Αν και θα προτιμούσαν στη Θεσσαλονίκη να συναντούσαν τον Ολυμπιακό στον τελικό για να υπάρχει τζέρτζελο, δεν έχουν πρόβλημα που θα ξανά συναντήσουν την ΑΕΚ.

Η παρένθεση του κυπέλλου έκλεισε θετικά, και στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι στη Τρίπολη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από σήμερα κιόλας θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν όσα έγιναν στην Πλατεία και να κοιτάξουν μπροστά. Για τον Δικέφαλο το ματς με τους τον Αστέρα είναι τελικός μέχρι τον επόμενο, μεθεπόμενο και πάει λέγοντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ