Ο πληγωμένος εγωισμός του Γιαννάκη

Ο πληγωμένος εγωισμός του Γιαννάκη

Ο προπονητής του Άρη περιμένει εντελώς διαφορετική αντίδραση από τους παίκτες του στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Παρατηρώντας κανείς τις αντιδράσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη κατά την διάρκεια της βαριάς ήττας (55-80) της ομάδας του από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, ήταν εύκολο να καταλάβει πόσο τρελαμένος ήταν. Ο εκνευρισμός του προπονητή του Άρη δεν ήταν, φυσικά, απόρροια του αποτελέσματος, αλλά κυρίως της έλλειψης προσπάθειας και συγκέντρωσης από τους παίκτες του.

Ο εγωισμός του Δράκου πληγώθηκε γιατί είδε τους παίκτες του να χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια και αυτό δεν μπορεί να το ανεχθεί, ανεξάρτητα από την διαφορά ποιότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες και το πολλαπλάσιο μπάτζετ του Ολυμπιακού.

Ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του Άρη “ξόδεψε” μεγάλο μέρος των τελευταίων προπονήσεων στην προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των παικτών του. Περιμένοντας από αυτούς να βγάλουν πείσμα, εγωισμό, να δουν το παιχνίδι με τα δικά του…μάτια.

Φυσικά και ο Ολυμπιακός παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, όμως, θεωρεί ότι το παιχνίδι κυπέλλου θα είναι διαφορετικό από το πρόσφατο του πρωταθλήματος. Όπως λένε και στις μεταξύ τους συζητήσεις στον Άρη “Ένας αγώνας είναι και όλα γίνονται”.

Για το μόνο που μπορεί να είναι σίγουρος ο Έλληνας τεχνικός, είναι ότι οι παίκτες του δεν θα αγωνιστούν μόνοι τους στον ημιτελικό. Oι οπαδοί του Άρη θα πνίξουν την πίκρα τους από τις δυο τελευταίες ήττες και θα βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Με φόντο τον τελικό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ