ΕΟΚ – Γκόντας : Παίζουν με τη φωτιά

ΕΟΚ – Γκόντας : Παίζουν με τη φωτιά

Ο Σπύρος Γκόντας απασφάλισε κι ακολουθεί… σκληρό ροκ με την ηγεσία της ΕΟΚ.

«Τα είπαμε; Τα συμφωνήσαμε; Μην μου πείτε μόνο… δεν τα ξέρατε. Αντίο». Χρειάστηκαν 12 λέξεις για να στείλει -μέσω twitter- το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ο Σπύρος Γκόντας. Η απόφαση της ΚΕΔ/ΕΟΚ να ορίσει αυτή την αγωνιστική τον έναν από τους τέσσερις της Ευρωλίγκας, ήταν η αφορμή για την κήρυξη του πολέμου.

Η φωτογραφία του Νίκου Καζαντζάκη, με τη φράση «δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος», που συνοδεύει την ανάρτηση, δίνει απαντήσεις κι εξηγήσεις. Η ΚΕΔ ορίζει καθ’ υποχρέωση (από το ΑΣΕΑΔ) τους διαιτητές της Ευρωλίγκας, ώστε να μην δώσει νέο πάτημα για να ξεκινήσει το… πανηγύρι, δίχως όμως να δείχνει -με τη στάση της- διάθεση να τερματιστεί η αντιδικία.

Πλέον ο Σπύρος Γκόντας (κι ίσως όχι μόνο αυτός) περνά στην αντεπίθεση. Και τι σημαίνει αυτό; Προσφυγή στα ποινικά δικαστήρια, όπου αν δικαιωθεί θα κυνηγήσει και αστικά τόσο την ηγετική ομάδα της ΚΕΔ, όσο κι εκείνης της ΕΟΚ. Είναι δεδομένο ότι θα δικαιωθεί, καθώς η επί μακρόν τιμωρία του δεν στηρίζονταν σε κανέναν νόμο, οπότε ετοιμαστείτε για σκληρό ροκ.

Αυτό, πάντως, που έχει αξία, είναι πως η ηγεσία της ΕΟΚ συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά. Το πάθημα με τον Αντρέα Τρινικιέρι, τον Γιάννη Γεωργαλλή και τον Νίκο Αγαδάκο (διαιτητής) δεν έγινε μάθημα. Άλλωστε οι κόντρες γίνονται από τους υπερήλικες παράγοντες, αλλά ο λογαριασμός δεν πληρώνεται από αυτούς, καθώς δεν χάνουν δικά τους χρήματα.

Αν κρίνουμε, δε, από τα χρέη προς διαιτητές, ομοσπονδιακούς προπονητές, Κριτές και άλλους, οι όποιες… αστοχίες υλικού μεταφέρονται στην πλάτη τρίτων, οι οποίοι στην ουσία πληρώνουν το… μάρμαρο.

Αναρωτιέμαι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εκτός από το να προετοιμάζει την εκλογική του κάθοδο στην Πάτρα (πόλη που δραστηριοποιείται έντονα ο Τάκης Τσαγκρώνης), ασχολείται με τον έλεγχο των ομοσπονδιών; Ελέγχει αν τα χρήματα που δίνονται ξοδεύονται ορθολογιστικά (μα πώς ξοδεύονται, αφού όλοι είναι απλήρωτοι), ή πάνε σε… καπρίτσια;

Θα πείτε τι να κάνει κι αυτός, έχει τις συμπάθειές του. Εδώ στο All Star Game μιλούσε για τις επιτυχίες της Εθνικής, τις οποίες επιτυχίες χαιρόμαστε όλοι και καπηλεύονται κάποιοι λίγοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ