Ο ΠΑΟΚ καταργεί κάθε λογική, αμφισβητεί τα οφθαλμοφανή!

Ο ΠΑΟΚ καταργεί κάθε λογική, αμφισβητεί τα οφθαλμοφανή!

Ότι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος για να περιγράψει την αν μη τι άλλο θλιβερή στάση του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, μάλλον αδυνατούν να αποδώσουν την πραγματικότητα. Έχει χαθεί πλέον κάθε έννοια λογικής μετά την ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο αλλά και τις ειρωνείες από πλευράς ΠΑΟΚ για τον Ισπανό προπονητή. Του ΠΑΟΚ που όχι μόνο προσπαθεί να πείσει ότι έκανε θέατρο ο Γκαρθία, αλλά ότι δεν χτυπήθηκε καν!

1.Πρώτα απ’ όλα έχει χαθεί κάθε έννοια λογικής γιατί πολύ απλά το βίντεο αποδεικνύει ότι το ρολό χαρτιού μηχανής χτυπά στο πρόσωπο τον προπονητή του Ολυμπιακού. Όποιος δεν το βλέπει ακόμα και από το βίντεο που ανάρτησε και η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή εθελοτυφλεί ή έχει σοβαρά προβλήματα όρασης! Ξεκάθαρα πράγματα γιατί όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να τρελάνουν όλο τον κόσμο, δεν θα τα καταφέρουν.

2.Είναι τουλάχιστον άστοχο (για να μην μπει κάποιος στην διαδικασία να χρησιμοποιήσει άλλους χαρακτηρισμούς) να ειρωνεύεσαι έναν άνθρωπο που έχει τραυματιστεί. Με τα πορίσματα και τις ιατρικές γνωματεύσεις να είναι ξεκάθαρες για τον τραυματισμό του. Από τους γιατρούς, όχι τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή κάποιον άλλο άνθρωπο του ΠΑΟΚ που προφανώς θεωρούν ότι ξέρουν καλύτερα. Ακόμη και ο γιατρός του αγώνα, υπάλληλος του ΠΑΟΚ, κάνει αναφορά για το χτύπημα στην έκθεση του.

Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να μην ζητήσει συγνώμη για τα όσα έγιναν στην έδρα του και για τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού. Ούτε καν για τα μάτια του κόσμου, από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει και η σύλληψη του δράστη! Το να ειρωνεύεται τον προπονητή του Ολυμπιακού δεν ξεπερνά μόνο κάθε έννοια λογικής αλλά παρουσιάζει και τρόπους σκέψης, το πώς αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο, δείχνει το ήθος του καθενός. Και αν μη τι άλλο αυτός ο τρόπος σκέψης δεν πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που προφανώς ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ που προσπαθεί να μετατρέψει το θύμα σε θύτη με στοιχεία που αποδεικνύουν την δική του ενοχή!

3.Οφείλει να σταθεί κάποιος και σε μια ακόμα σημαντική παράμετρο της υπόθεσης. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πει στην απολογία του αυτά που θέλει να πει. Και ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει. Αλλά είναι πραγματικά εξοργιστικό να θέλει να βγάλει στραβούς όλους όσοι είδαν τι έγινε στην Τούμπα με τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού. Επειδή όμως υπάρχουν όπως προαναφέραμε και κάποια όρια ένα είναι το σίγουρο. Η κίνηση που έκανε ο ΠΑΟΚ με την ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο ξεπερνά κάθε προσπάθεια επικοινωνιακής πολιτικής. Εδώ η κατάσταση περνά στα όρια της προπαγάνδας και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από κανέναν. Αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πρόβλημα με την επικοινωνιακή της πολιτική τότε αυτό είναι «ενδοοικογενειακό» θέμα του δικέφαλου. Το να προσπαθούν όμως ορισμένοι να καταργήσουν κάθε έννοια λογικής είναι ανεπίτρεπτο. Να αμφισβητεί τα οφθαλμοφανή! Όσο κι αν δεν τους αρέσει τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν μπορεί να υπάρξει καμιά διαστρέβλωση της πραγματικότητας, όσα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αν χρησιμοποιήσει ο δικέφαλος του Βορρά. Όσους μηχανισμούς κι αν ενεργοποιήσει. Κι όσο για την παρουσίαση του συγκεκριμένου βίντεο, ας διαβάσουν τα σχόλια του κόσμου που είδε και θα καταλάβουν.

4.Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής συνελήφθη από την αστυνομία. Σύμφωνα όμως με τον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος οπαδός κακώς συνελήφθη! Πρέπει να αφεθεί ελεύθερος μια και ο ΠΑΟΚ όχι απλά μιλάει για θέατρο του Γκαρθία αλλά προσπαθεί να πείσει όλη την Ελλάδα πως δεν έγινε απολύτως τίποτα, δεν χτυπήθηκε καν, για να μπορέσει δηλαδή να κάνει το «θέατρο» μετά και να βάλουν στον ΠΑΟΚ το «πονόμετρο». Μάλλον κατάλαβαν πως προσπαθώντας να αποδείξουν το «πονόμετρο» δεν έχουν τύχη και προσπαθούν να το γυρίσουν βγάζοντας «τυφλή» όλη την χώρα!

Ότι και να προσπαθεί ο ΠΑΟΚ να κάνει είναι πολύ σημαντικό να επισημάνει κάποιος ότι η αστυνομία έκανε σωστά την δουλειά της στην προκειμένη περίπτωση. Για τον ΠΑΟΚ όμως φαίνεται πως δεν «υπάρχει στο κάδρο των γεγονότων» το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο είναι οπαδός του δικέφαλου και έχει συλληφθεί στο παρελθόν τρεις φορές. Η μία σύλληψη αφορούσε την ρίψη φωτοβολίδων ευθείας βολής με στυλό. Προφανώς για τον δικέφαλο του Βορρά το μείζον δεν είναι αν ο συγκεκριμένος οπαδός (που ξαναλέω πρέπει να αθωωθεί σύμφωνα με τα λεγόμενα του ΠΑΟΚ) του πέταξε το αντικείμενο με προφανή στόχο να χτυπήσει τον Γκαρθία. Το μόνο που ενδιαφέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αν το αντικείμενο χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού, που τον χτύπησε. Αλήθεια όμως, για το πως μπήκε στην Τούμπα το συγκεκριμένο άτομο θα πει τίποτε ο ΠΑΟΚ; Απόλυτη σιωπή. Αλλά γιατί να μην μπει, αφού σύμφωνα με τον επίσημο ΠΑΟΚ δεν έκανε τίποτα ο άνθρωπος…

5. Για όλα όσα κάνει ο επίσημος ΠΑΟΚ νοιώθει άραγε περήφανος ο Ιβάν Σαββίδης; Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ που σε συνεχόμενες επίσημες τοποθετήσεις του μιλούσε για το καλό του ποδοσφαίρου και τη βία μεταξύ άλλων. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν βλέπει την κατρακύλα που έχει επιλέξει επισήμως ο ΠΑΟΚ προσπαθώντας να… αποδείξει πως ο Γκαρθία όχι μόνο έκανε θέατρο, αλλά δεν χτυπήθηκε ποτέ; Το θέατρο άλλωστε δεν μπορεί να το αποδείξει με τις συντριπτικές εις βάρος του ιατρικές γνωματεύσεις. Για αυτό τώρα προσπαθεί να πείσει όλη την Ελλάδα ότι είναι ΤΥΦΛΗ!!!
Νοιώθει περήφανος για αυτόν τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ