Και όμως ζητάνε και τα ρέστα!

Και όμως ζητάνε και τα ρέστα!

Απίστευτο και όμως… εξυγιαντικό! Όχι μόνο δεν έχουν το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη αλλά θα κάνουν λένε και μήνυση στον Γκαρθία που δεν ήταν (λένε) δηλωμένος και λίγη ώρα μετά… δηλώθηκε αλλά εκπρόθεσμα. Σε σύγχυση ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βάλει ως κατηγορούμενο τον… Ολυμπιακό!

Δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα δυστυχώς! Η στάση του επίσημου ΠΑΟΚ είναι πλέον χειρότερη και από του ανεγκέφαλου που του στέρησε το δικαίωμα να παίξει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χτυπώντας με το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής τον Όσκαρ Γκαρθία. Που του στέρησε το δικαίωμα να πλησιάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του 3ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Βλέπεις από χθες το βράδυ πως προσπαθεί ο ΠΑΟΚ να δικαιολογηθεί για όσα συνέβησαν και δεν έγινε το ματς ξέροντας πως έρχεται βαριά καμπάνα με -3 και μηδενισμό του στο ματς, και αναρωτιέσαι αν και αυτό είναι στα πλαίσια της… εξυγίανσης.

Το θύμα θέλουν να το μετατρέψουν σε θύτη! Ζητάνε και τα ρέστα! Μήνυση λέει θα κάνουν στον Γκαρθία γιατί έκανε θέατρο! Όχι συγγνώμη να ζητήσουν αλλά ο Γιώργος Σαββίδης με «χτύπημα» του στο instagram μιλάει για… κότες! Ο Λουτσέσκου χθες μίλησε για «δειλούς». Ο ΠΑΟΚ σήμερα διέρρευσε πως ο Γκαρθία δεν ήταν δηλωμένος (!) στο φύλο αγώνα και όταν πήρε την απάντηση από τον Ολυμπιακό… θυμήθηκε πως o Γκαρθία ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα αλλά… εκπρόθεσμα.

Σε λίγο λογικά θα θυμηθούν πως ήταν όλα καλά και πως κάποιος άλλος δεν είχε δηλωθεί. Είναι σε σύγχυση ο ΠΑΟΚ και παίζει με την κοινή λογική. Ακόμη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Βασιλειάδης είπε πως οι νόμοι είναι σκληροί και θα εφαρμοστούν προσπαθώντας βεβαίως να «γλυκάνει» λίγο την κατάσταση.

Βεβαίως ο Αθλητικός Δικαστής δεν καταλαβαίνει από «παιχνίδια» και από επικοινωνιακή προπαγάνδα. Το ματς δεν ξεκίνησε γιατί ο προπονητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η ιατρική γνωμάτευση είναι γνωστή πλέον για όποιον θέλει να την δει, και δεν γράφει πουθενά ότι χαίρει άκρας υγείας.

Μετά τα όσα λοιπόν συνέβησαν στην Τούμπα, όπου θυμίζω για όποιον το ξέχασε έχει ήδη συλληφθεί ο οπαδός που χτύπησε τον Γκαρθία, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όχι απλά δεν ζητάνε συγγνώμη, όχι απλά δεν κατανοούν την σκληρή πραγματικότητα για αυτούς αλλά θέλουν να περάσουν προς τα έξω πως φταίει ο Ολυμπιακός! Φταίει ο Ολυμπιακός που ο οπαδός τους που συνελήφθη μάλιστα χτύπησε τον Γκαρθία!

Πόσο τον χτύπησε λένε, αν πόνεσε πραγματικά γράφουν, αν ζαλιζόταν ή το έκανε επίτηδες αναφέρουν. Αυτό είναι το θέμα τους, όχι το γεγονός. Τον περασμένο Μάιο βέβαια δεν έβαλαν… πονόμετρο στον Ίβιτς και σωστά, καθώς δεν ήταν αυτό το ζητούμενο. Ποιος γιατρός όταν σου λέει ένας άνθρωπος που τον χτύπησαν ότι ζαλίζεται «σφυρίζει αδιάφορα»;

Αν ισχύουν όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βεβαίως ξέρουμε ποιος! Ο γιατρός του αγώνα που φέρεται να είπε να τον κουβαλήσουν μέχρι τον πάγκο για να δει το ματς. Ο γιατρός του αγώνα που δουλεύει στον ΠΑΟΚ!

Δεν έχει να κάνει μόνο με το τι έλεγαν οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε παρόμοιο περιστατικό με τον Ίβιτς στη Λεωφόρο. Τα έχουν… ξεχάσει αυτά, τώρα η προπαγάνδα τους λέει πως τα χαρτάκια ήταν για την καλή ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Για την καλή ατμόσφαιρα στην Τούμπα πέταξε ο οπαδός, που παρεμπιπτόντως είχε ξανά συλληφθεί για ρίψη φωτοβολίδας, το ρολό σημαδεύοντας τον Γκαρθία; Αστειότητες τουλάχιστον.

Προφανώς για τον ΠΑΟΚ στα χρόνια της… εξυγίανσης θα έπρεπε σήμερα να βραβευτεί για την «πιο πειθαρχημένη Τούμπα σε ντέρμπι» όπως είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του και για την ευρηματικότητα των οπαδών του να βάλουν μέσα στο γήπεδο και να το κρεμάσουν στα κάγκελα σκουτεράκι.

Εν κατακλείδι, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να βρίσκεται σε σύγχυση βλέποντας να χάνει από τα χέρια του την κατάσταση.

Και ο ΠΑΟΚ, και ο κάθε ΠΑΟΚ που ήταν στη θέση του, μπορεί να λέει ότι θέλει. Οι νόμοι όμως και οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι. Και εκεί δεν παίζουν ρόλο οι επικοινωνιακές «κραυγές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ