ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός : Ούγκα – μπούγκα μάνα μου

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός : Ούγκα – μπούγκα μάνα μου

Ντερμπάρα δεν είδαμε πάλι σήμερα. Δεν είδαμε. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που κατάφερε να φτάσει στην πηγή να πιει νερό κι είναι ικανός να χάσει το πρωτάθλημα από την ανόθευτη βλακεία των οπαδών του. 

Είσαι, δηλαδή, στην τελική ευθεία μετά από χρόνια επί χρόνων εγκλήσεων περί του κράτους των Αθηνών και των ξεπουλημένων, των στημένων, της κακούργας της ΕΠΟ και της κοιλάδας των Τεμπών που είναι -πολύ γνωστή πληροφορία αυτή- κακό φενγκ σούι κι υποδέχεσαι τον Ολυμπιακό στην Τούμπα -πρώτο δύσκολο αντίπαλο στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και τι κάνεις; Τραυματίζεις τον προπονητή του.

Έξυπνο. Ειδικά με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα «ξεμπερδέψει» από τα ζόρικα ματς, όπως οι αντίπαλοί του: Έχει ακόμα να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο (στο Περιστέρι).

Και μετά τι κάνεις; Ντου στα αποδυτήρια, όταν έχει φύγει κι η κουτσή Μαρία από το γήπεδο κι έχετε μείνει μόνο μια χούφτα πάρα πολύ σκληρών καργ…. πάρα πολύ πιστών στην ομάδα, τέλος πάντων.

Ακόμα πιο έξυπνο.

Αν δεν γίνει παραδειγματική τιμωρία με αφαίρεση βαθμών (που κανονικά θα έπρεπε να γίνει και μετά τα επεισόδια στους Ζωσιμάδες) και επόμενα ματς -όσα προβλέπεται- κεκλεισμένων των θυρών, θα μιλάμε οπωσδήποτε για σκάνδαλο.

Κι όλα αυτά χωρίς να κάνει κανένας το παραμικρό: Ούτε στημένα επεισόδια από οπαδούς του Ολυμπιακού, ούτε «πουλημένη» διαιτησία, ούτε τίποτα. Μόνοι του οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αυτό είναι κάτι το καταπληκτικό!

Πάντως, το φετινό πρωτάθλημα μας κρατάει σε εγρήγορση μέχρι το τελευταίο λεπτό, δηλαδή οι εναλλαγές στην πλοκή είναι πιο γρήγορες και από σαπουνόπερα με την φτωχιά που ερωτεύεται τον αρραβωνιασμένο ζάμπλουτο με την κακιά την αρραβωνιάρα.

Περιμένουμε, λοιπόν, τις πειθαρχικές εξελίξεις και ξανασυζητάμε για τα φαβορί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ