Ολυμπιακός : Κάντε του την χάρη, υποτιμήστε τον και άλλο…

Ολυμπιακός : Κάντε του την χάρη, υποτιμήστε τον και άλλο…

Όσο στον ΠΑΟΚ υποτιμούν τον Ολυμπιακό τόσο κερδίζουν πόντους οι ερυθρόλευκοι για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν στην Τούμπα. 

Είναι λογικό να μην ξέρουν πώς να διαχειριστούν το ντέρμπι της Τούμπας στον ΠΑΟΚ. Είναι λογικό όταν μιλάμε για το πρώτο πιο κρίσιμο ματς των τελευταίων 33 χρόνων της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Είναι λογικό να «ψάχνονται» στον ΠΑΟΚ για να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και συνάμα να… ελέγξουν την κατάσταση όσο περισσότερο γίνεται στα πλαίσια της… εξυγίανσης.

«Μας φοβάται ο Ολυμπιακός» δήλωσε ο Μακ βγάζοντας την έπαρση του «νεόπλουτου» ακολουθώντας τα αφεντικά του στο κλασσικό εδώ και καιρό «ή εμείς ή κανείς».
Φοβάται όντως ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ; Καλό θα είναι να ρωτήσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τους παίκτες τους που θα παίξουν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπας αν όντως φοβούνται.

Είναι ξεκάθαρο βεβαίως τι θα απαντήσουν άπαντες. Αλλά τα λόγια δεν αρκούν, χρειάζονται πράξεις. Στην «καυτή» Τούμπα που περιμένει τον Ολυμπιακό για να τον… κατασπαράξει.
Λογικό στον ΠΑΟΚ να περιμένουν πως και πως αυτό το ματς. 33 ολόκληρα χρόνια έχουν να νοιώσουν αυτή την προσμονή. Δεν είναι απλά ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα τους «σώσει» την σεζόν αν κερδίσουν. Είναι ένα ντέρμπι που αν κερδίσουν θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στο 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Δεν είναι όμως λογικό να τον υποτιμούν. Υποτιμούν την ομάδα που τους… χάλαγε τις Κυριακές τους 21 χρόνια τώρα.
Τον Ολυμπιακό που για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα μπει στην Τούμπα για να παίξει ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ως το απόλυτο αουτσάιντερ! Γιατί συμβαίνει αυτό το ξέρει η ίδια η… εξυγίανση αλλά και οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι που «φρόντισαν» το τελευταίο διάστημα με την εικόνα τους να την βοηθήσουν.

Φιέστα τίτλου στήνουν στην Τούμπα, τρέμοντας βεβαίως για το πώς θα συμπεριφερθεί ο κόσμος που στα ματς με τον Ολυμπιακό είναι… μαθημένος αλλιώς. Με… αντρικές στάσεις όπως είχε δηλώσει παλιότερα ο Ιβάν Σαββίδης.
Βεβαίως τώρα, δεν μπορεί να βρει λύση και σε αυτό το θέμα ο ΠΑΟΚ στα… Γρεβενά. Ο Μακ λοιπόν μπορεί να δήλωσε πως ο Ολυμπιακός φοβάται τον ΠΑΟΚ όμως η αλήθεια είναι πως φόβος υπάρχει αλλά στον ΠΑΟΚ και έχει να κάνει πρωτίστως με τον κόσμο του!

Φέτος άλλωστε δεν θα πρόκειται να ανεχθεί το παραμικρό ο Ολυμπιακός. Όχι μπουκάλι στον Σίλβα και συνεχίζουμε, ούτε πασατέμπο στο κόρνερ.
Και αν θέλει η…. εξυγίανση του «δικού μας» κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη, Γραμμένου, ας κάνει και αυτό το «θαύμα» κάνοντας τα «στραβά μάτια» όπως έκανε στο, τουλάχιστον ύποπτο και άξιο έρευνας θέμα, της συνάντησης των υπαλλήλων του ΠΑΟΚ με τον πεθερό του Αρετόπουλου.

Όσο στον ΠΑΟΚ υποτιμούν τον Ολυμπιακό τόσο κερδίζουν πόντους οι ερυθρόλευκοι για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Αποτέλεσμα, πρώτα από όλα για την πάρτη τους. Αυτοί που θα βρουν απόψε απέναντι τους έχουν επιδιώξει χρόνια ολόκληρα μαζί με την προπαγάνδα τους να «αφαιρέσουν» όλες τις μεγάλες επιτυχίες που έχει πετύχει αυτός ο σύλλογος.
Ανεπιτυχώς βεβαίως, αλλά σημασία για το «σύστημα» τους έχει η λάσπη.
Κάντε λοιπόν την χάρη στον Ολυμπιακό και συνεχίστε να τον υποτιμάτε και άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ