Ο περιζήτητος Άρης

Ο περιζήτητος Άρης

To νέο μεγάλο μέγεθος στο τραπέζι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στη Superleague έχει δεχτεί ήδη κρούση.

Ο Άρης δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την άνοδο του στη Superleague. Ο Δημήτρης Σπανός, μάλιστα, δεν θέλει καν να ακούσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση, δεν επισημοποιηθεί και στην βαθμολογία. Για άλλους, πάντως, φαίνεται ότι με την εικόνα που παρουσιάζει αγωνιστικά ο Άρης και με την διαφορά που έχει από την τρίτη θέση, έχει ήδη πετύχει τον στόχο του.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Άρης έχει ήδη δεχτεί διερευνητική κρούση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Είναι άλλωστε το νέο μεγάλο μέγεθος στο τραπέζι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η μοναδική ομάδα που έχει τη δυναμική και την εμπορικότητα να αλλάξει ισορροπίες, με βάση τη τεράστια δεξαμενή οπαδών (πελατών, δηλαδή  για τα ΜΜΕ)  που διαθέτει σε όλη τη Ελλάδα.

Είναι επίσης δεδομένο ότι ο Άρης θα έχει τη δυνατότητα να πουλήσει όσο πρέπει αυτή τη δυναμική του. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι ακόμα και μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από την Superleague, αν ίσχυε η κεντρική διαχείριση θα έπαιρνε το μπόνους εμπορικότητας, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Ο Άρης ήταν αυτός, επίσης, που κατά κύριο λόγο αποτέλεσε το μεγάλο εμπορικό όπλο στα χέρια της Football League, για τις συμφωνίες με την ΕΡΤ και τον Stoiximan. Όποιος αμφιβάλει γι αυτό, μπορεί να ρωτήσει σχετικά τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ