Ολυμπιακός : Πρέπει να του κόβουν και «Σπανουλόσημο»

Ολυμπιακός : Πρέπει να του κόβουν και «Σπανουλόσημο»

Τεράστιος ο Σπανούλης και πάλι όμως μετεξεταστέοι οι ξένοι σε μία βραδιά που η νίκη ήταν μονόδρομος για το πλεονέκτημα.

Το αγγελιόσημο είναι ο τρόπος για να μπορούν οι εφημερίδες να βρουν έναν ακόμα οικονομικό πόρο. Τι σας νοιάζει θα μου πείτε. Λογικό, εκτός θέματος φαίνεται η πρώτη μου πρόταση, όμως θα μπορούσε ως ένα σημείο να κολλάει για την ομάδα του Ολυμπιακού. Από πού και ως πού;

Οι περισσότεροι παίκτες των ερυθρόλευκων θα έπρεπε να κόβουν… Σπανουλόσημο. Να πηγαίνουν κάθε μέρα και να του λένε ευχαριστώ για τα λεφτά που παίρνουν και που ζουν πάνω από όλα υπό αυτές τις συνθήκες στον συγκεκριμένο οργανισμό. Τόσα χρόνια εξάλλου έχει κάνει εκατομμυριούχους πόσους παίκτες που θα έπρεπε να πίνουν νερό στο όνομά του.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών ήταν απολαυστικός! Όλα τα λεφτά! Μία ομάδα μόνος του όπως λέει και ο τίτλος στο ματς που βάλαμε στο 10. Οι «ερυθρόλευκοι» όσο ο Σπανούλης ήταν έξω, πραγματικά ψαχνόντουσαν. Σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη το ματς για να έχει βάσιμες ελπίδες για το πλεονέκτημα έδρας, υπήρχαν κάποιοι από την ομάδα που είχαν μείνει στην Καθαρά Δευτέρα.

Όπως και να έχει, πρέπει να είμαστε τρισευτυχισμένοι που ζούμε στην εποχή του. Φτύστε τον να μην τον ματιάσουμε. Όλοι μαζί..

Προερχόταν από ένα εκπληκτικό ματς επί της ΑΕΚ εκεί που οι περισσότεροι δεν του έδωσαν την αναγκαία χείρα βοηθείας για να έρθει το Κύπελλο στον Πειραιά.

Με την Βαλένθια θα περίμενε κανείς πως θα υπήρχε κάποια αναλαμπή από τους… θιγμένους. Αυτούς που είναι υπό αμφισβήτηση, από τους οποίους ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περίμενε πάρα πολλά. Τσάμπα όμως…

Αναφορικά τώρα με το παιχνίδι, οι Μάντζαρης και Παπανικολάου ήταν τα δύο αποκούμπια του Σπανούλη. Αμφότεροι έκαναν τη ζωή δύσκολη στον Γκριν. Οι 13 πόντοι του προήλθαν με τεράστια πίεση. Ο Μάντζαρης μετά από καιρό έκανε μία θετικότατη εμφάνιση. Σκόραρε, πίεσε στην άμυνα και έδωσε λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Οσο για τον Παπ; Μπόρεσε να καλύψει όποια τρύπα άφησαν οι παγκίτες του Ολυμπιακού, μετά τα 12 ριμπάουντ με την ΑΕΚ ( ήταν κακός βέβαια εκεί), μάζεψε άλλα 10 επί της Βαλένθια. Έδειξε πεισμωμένος και σε συνδυασμό με τα κομβικά σημεία που έδρασε ο Πρίντεζης, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο 16-7 στην Ευρωλίγκα. Και συνεχίζει πλέον η ομάδα να ελπίζει ακόμα και για την 2η θέση.

ΥΓ1 Με τέτοιους ξένους (βγάλτε έξω τον Μιλουτίνοφ) ο Ολυμπιακός θα έχει πανδύσκολο έργο για την Ευρωλίγκα, και όχι μόνο. Απογοήτευση ξανά ο Ρόμπερτς, σε άλλο γήπεδο ο Τόμπσον, «πληγή» ο Ουίλτζερ στην άμυνα. Ο Καναδός έχει γίνει πλέον εύκολη λεία για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Τον «χτυπούν» στην άμυνα και δεν του δίνουν το τρίποντο. Δικαίως ο Σφαιρόπουλος τον άφησε στον πάγκο.

ΥΓ2 Και σε αυτά προσθέστε και την κακή περίοδο που διάγει ο Τζαμέλ ΜακΛίν. Ο Αμερικανός δείχνει «σκασμένος». Να μην έχει ανάσες, καθαρό μυαλό και ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω. Μόνο για τον Στρέλνιεκς είμαι σίγουρος. Και ξέρω ότι θα επανέλθει…

ΥΓ3 Κρύο. Πολύ κρύο το ΣΕΦ. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Πάντως υπήρχε το χειροκρότημα της ενθάρρυνσης για τους «ερυθρόλευκους». Και αυτό βοήθησε πολύ.

ΥΓ4 Δεν είδαμε και τον Τιλί έτσι όπως πήγε το ματς. Το κακό είναι πως όλα δείχνουν ότι θα ντεμπουτάρει στην Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Προτιμούσα με την Βαλένθια, για να πάρει τα πάνω του…

ΥΓ5 Θα βοηθήσει και με το παραπάνω ο Μπράουν. Είμαι σίγουρος για αυτό.. Ειδικά όταν ο Σπανούλης είναι εκτός και χρειάζεται επειγόντως κάποιος να βάλει την μπάλα στο καλάθι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ