Ρωσική αρκούδα vs Τίγρη και στη μέση ο Θρυλέων

Ρωσική αρκούδα vs Τίγρη και στη μέση ο Θρυλέων

Η χαρά της εξυγίανσης (και) του Θοδωρή Θεοδωρίδη, του 50%-50%, του «καλύτερου πρωταθλήματος της 20ετιας», οι Κυριακές που πήραμε πίσω, το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ΠΑΟΚ και όλα τα δημιουργήματα του συστήματος την ώρα που ο πόλεμος των εξυγιαντών «ανάβει» με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στην Τούμπα παίρνοντας τα «μηνύματα» και απο τον Νεοφυτιάδη.

Στο καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων 20 χρόνων (21 εννοούν αλλά το «μότο» δεν αλλάζει τώρα) οι «πιστολιές» πέφτουν βροχή. Και ο πιο ισχυρός θα υπερισχύσει στη «ζούγκλα» του πρωταθλήματος του Θοδωρή Θεοδωρίδη, του «δικού μας» κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου, του «50%-50%», της εξυγίανσης, του Θωμά, του Γκαγκάτση, του Μπέου και όλων των υπολοίπων δημιουργημάτων και αφηγημάτων του συστήματος που μεθοδευμένα και συστηματικά φτιάχτηκε γύρω από τα παραπάνω.

Η Ρωσική αρκούδα «βρυχάται», ο «τίγρης» ξέχασε τη χούντα που έπεσε και άρχισε τις συναντήσεις με τον «δικό μας» κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη, Γραμμένο, την ΚΕΔ και τις ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας και ο Θρυλέων εξουδετερωμένος στη μέση εν όψει του αγώνα της Τούμπας.

Το ότι η απόφαση στο «καλύτερο πρωτάθλημα της 20ετιας» και ένα από τα «πιο ενδιαφέροντα» κατά δήλωση του Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη, ήταν ο Ολυμπιακός να πάει διαλυμένος στην Τούμπα, το… λίκνο της εξυγίανσης, φάνηκε από την διαιτησία «καμικάζι» του Νεοφυτιάδη στο άδειο Καραΐσκάκη.

Μόνο τρεις βολές και την μπάλα απέξω δεν έδωσε ο Νεοφυτιάδης για να σταματήσει τον Ολυμπιακό (για να θυμηθώ και το μπάσκετ που δεν μπορώ να ξεχάσω ακόμη…) για να μπορέσει να δημιουργήσει πρόβλημα στον σύλλογο του Πειραιά αλλά δεν τα κατάφερε.
Ντάξει μωρέ, δύο πεναλτάκια δεν έδωσε, κάτι χέρια που σταμάταγαν τις μπάλες δεν είδε, και κάτι κίτρινες ξέχασε να βγάζει.

Δεν αντέχετε το 50%-50% όπως γράφουν τα «παπαγαλάκια» της εξυγίανσης. Έκατσε του Οφόε, το έβαλε, έληξε 1-0 το ματσάκι στο άδειο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός ανεβαίνει την άλλη Κυριακή στην Τούμπα με -6 αυτή την στιγμή (και -9 αν παραμείνει η τιμωρία του) για να παίξει κόντρα στον «σωτήρα» του ελληνικού ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Σε ένα ματς που έτσι όπως βγήκε από το κόλπο του τίτλου ο Ολυμπιακός θα έχει πιο μεγάλη αγωνία ο Μελισσανίδης που βλέπει το έργο να έρχεται. Της «χούντας» που έριξε και τα «κοράκια» που σφυρίζουν στα τρένα. Τρένο όμως πάει ο ΠΑΟΚ της εξυγίανσης και τα καρντάσια της Ρωσικής Αρκούδας δεν αγχώνονται την ώρα που ο «τίγρης» βγάζει ανακοινώσεις για την διαιτησία.

Μα ανακοινώσεις για την διαιτησία με την χούντα πεσμένη; Μα με 50%-50%; Μάλλον λάθος θα έγινε. Και λίγο αργότερα ο Γιώργος Σαββίδης να αρχίζει να μαθαίνει ελληνικά και να μας εξηγεί τι σημαίνει η λέξη «παρωδία». Έτσι πάνω στην τρέλα του ο Σαββίδης αποφάσισε να διαλέξει στην τύχη την λέξη «παρωδία» ξεκινώντας τα μαθήματα ελληνικών; Όχι, προς θεού, δεν είχε σχέση με το ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη. Δεν ήταν απλά συνέχεια των «προπαρασκευαστικών βολών» κατά της ΑΕΚ που ξεκίνησαν για τα καλά από το πέναλτι του Ευαγγέλου με τον Αστέρα…

Ο Ολυμπιακός θα πάει λοιπόν στην Τούμπα να παίξει ξέροντας πως το πρωτάθλημα για αυτόν έχει χαθεί, άντε μπορεί να συμβεί το αντίθετο όσο τα θαύματα το σωτήριο έτος 2018. Ο Ολυμπιακός προφανώς και θα παίξει για την πάρτη του ξέροντας πως θα βρει Νεοφυτιάδηδες επί 10 στη Τούμπα, στην χρονιά της εξυγίανσης που ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την επιθυμία του να πάει ο τίτλος στη Μακεδονία. Και όταν λέω Μακεδονία, για να μην μπερδευτούν και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που «πούλησαν» και αυτό, δεν εννοώ τα Σκόπια (σορυ Δήμαρχε…). Εννοώ την Θεσσαλονίκη, καθώς ακόμη τουλάχιστον επιτρέπεται στην Ελλάδα να αποκαλούμε Μακεδονία την Μακεδονία. Σε λίγο θα κοπεί και αυτό βέβαια…

Ξέφυγα όμως.

Μπορεί αγωνιστικά ο Ολυμπιακός να κάνει τη ζημιά στον ΠΑΟΚ των 10 συνεχόμενων νικών και να πετύχει για αυτόν μια πολύ σπουδαία για το γόητρο του νίκη;
Και βέβαια μπορεί.

Το ερώτημα είναι θα τον αφήσουν να την διεκδικήσει; Η εξυγίανση έδειξε μέχρι τώρα πως είναι ξεκάθαρη. Όπως και το 50%-50%. 50% για αυτούς, 50% κατά των άλλων… Ατάκα Γκαγκάτση ξακουστή…

Σαφέστατα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη του κατάσταση σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Όμως το βάρος την Κυριακή θα το έχει πρωτίστως ο ΠΑΟΚ. Μετά τις εκδρομές άλλωστε σε Κέρκυρα, Γιάννενα, Λαμία και τα χαλαρά ματσάκια είναι το πρώτο μεγάλο ματς που θα δώσει. Η πρώτη παράσταση τίτλου, για το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, 33 χρόνια μετά το 2ο.

Πόσο ρόλο λοιπόν θα παίξει ο Σιδηρόπουλος που προφανώς θα ορίσουν οι εξυγιαντές για να σφυρίξει το ματς και περισσότερο οι… Κούλα Χασάν που θα κρατάνε τα σημαιάκια που έχουν «αγκύλωση» όταν πρόκειται για γκολ του ΠΑΟΚ;

Θα το δούμε στα «προσεχώς», σε ένα ακόμη επεισόδιο του πρωταθλήματος του Θοδωρή Θεοδωρίδη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ