Άρης : Απλά ο καλύτερος

Άρης : Απλά ο καλύτερος

Η πειστική εμφάνιση στο Κλεάνθης Βικελίδης και η διαφορά των οκτώ βαθμών από την άνοδο δίνουν στον Άρη τη σιγουριά που χρειάζεται.

Το σκορ θα μπορούσε άνετα να είναι 5-0 στο σημερινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με τον Άρη να επιφυλάσσει για το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του και να αποδεικνύει ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Αν εξαιρέσει κανείς τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, η απόδοση του Άρη με βάση την ανάπτυξη του και την ανασταλτική του λειτουργία με επιθετική άμυνα, άγγιξε το τέλειο. Δικαιολογημένα σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο του που βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η βαθμολογία του πρώτου γύρου, που βρίσκει τον Άρη έξι βαθμούς πάνω από τον δεύτερο ΟΦΗ και οκτώ πίσω από τη τρίτη Παναχαϊκή, λέει την αλήθεια. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν η καλύτερη και η πιο σταθερή του πρωταθλήματος και από παιχνίδι σε παιχνίδι πλησιάζει όλο και περισσότερο στη επιστροφή στη φυσική της θέση.

Το χειροκρότημα προς τους ποδοσφαιριστές μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν η ανταμοιβή τους για τη προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Γιατί ανεξάρτητα από το τι πιστεύει κανείς για τη αξία τους, δείχνουν ότι νιώθουν από Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ