Η θεωρία καταρρέει, οι… χοντροί είναι ωραίοι!

Η θεωρία καταρρέει, οι… χοντροί είναι ωραίοι!

Πώς ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, από... φευγάτος και... υπέρβαρος έγινε βασικό στέλεχος για τον Δικεφάλο που οδεύει ολοταχώς για τον τίτλο.

Έχουν γραφτεί πολλά για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τη σωματοδομή του. Οχι μόνο φέτος, αλλά από το καλοκαίρι του 2017 που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, όντας προσωπική επιλογή του Βλάνταν Ίβιτς για τη θέση του επιτελικού μέσου. Ο… χοντρός Ντιέγκο όμως έκλεισε τα αυτιά του και κατά γενική ομολογία ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν που στέφθηκε Κυπελλούχος. Γιατί όλοι θυμούνται το γκολ του Ενρίκε, αλλά ο Μπίσεσβαρ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στον τελικό του Βόλου, ενώ έφτασε κοντά στο double-double έχοντας επτά γκολ και 10 ασίστ σε 44 συμμετοχές.

Όπως για την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών, έτσι και για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, το καλοκαίρι είναι παραδοσιακά… δύσκολο λόγω της προετοιμασίας, που είναι αλήθεια πως δεν είναι και τόσο αγαπημένη διαδικασία για τον Σουριναμέζο. Η αλλαγή τεχνική ηγεσίας και η αποχώρηση του Ίβιτς, έκανε τον Μπίσεσβαρ να νιώσει ανασφάλεια, αφού από τα πρώτα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους είχε χάσει την φανέλα βασικού.

Ο Στανόγεβιτς έφυγε, ο Λουτσέσκου ήρθε και το… σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Ενδεκάδα έβλεπε με το «κιάλι», αφού και οι εμφανίσεις του δεν ήταν καλές και είναι κοινό μυστικό πως ο ατζέντης του είχε «ενεργοποιηθεί» να του βρει προτάσεις για να αποχωρήσει στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Το «σουξέ» του στην Τουρκία ήταν ζωντανό, αφού είχε κάνει πολύ καλές σεζόν στην Καϊσερίσπορ, ενώ και με τον ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός.

Μετά από εκείνο το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, όλοι πίστεψαν πως ο Μπίσεσβαρ έπαιξε για την τελευταία φορά με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, όταν και πήρε μια ανόητη κόκκινη κάρτα. Και όμως… ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορούσε να αφήσει έναν τέτοιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή ανεκμετάλλευτο. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε συνεχόμενες συζητήσεις με τον Σουριναμέζο, πριν και μετά από προπονήσεις, προσπαθώντας να τον «ανεβάσει». Όταν ήρθε η δύσκολη ώρα στο Αγρίνιο, με τον Πέλκα ήδη εκτός και τον Ελ Καντουρί να τραυματίζεται στην εξέλιξη του αγώνα, ήξερε ότι ήταν η ώρα του. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Μπίσεσβαρ πάτησε το… κουμπί και έγινε απαραίτητος στα πλάνα του Λουτσέσκου.

Από την πόρτα της εξόδου της Τούμπας, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έφτασε να δίνει πολύ σημαντικές νίκες στον ΠΑΟΚ, όπως αυτή στην Λαμία με την πάσα στον Πέλκα, που έδειξε άλλη μια φορά την τεράστια ποιότητα του. Είναι ένας παίκτης ψυχολογίας και από την στιγμή που βρήκε την χαμένη του αυτοπεποίθηση, θα είναι… ζόρικο για τις αντίπαλες άμυνες να τον σταματήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ