Ολυμπιακός : Ούτε «delete», ούτε κλειστό κινητό!

Ολυμπιακός : Ούτε «delete», ούτε κλειστό κινητό!

Ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς θεατές με τον Πανιώνιο, αλλά θα τον βλέπουν όλοι...

Παραδοσιακά ο Φλεβάρης είναι «βαρύς κι ασήκωτος» για τον Ολυμπιακό κι αυτό ίσχυε ακόμη και στις περιόδους της ευτυχίας για τον σύλλογο. Μας το επιβεβαίωσε η αποτυχία και της ομάδας του μπάσκετ στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ, συνεπώς τα βλέμματα μετακινούνται πλέον στον αγώνα του ποδοσφαίρου με τον Πανιώνιο.

Σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες του Γκαρθία καλούνται να βάλουν ένα τέλος στα ανεπιτυχή αποτελέσματα και να γυρίσουν τον διακόπτη. Θα πρέπει να γίνουν οι πρωταγωνιστές στο άδειο θέατρο, αφού οι θύρες του Καραϊσκάκη θα μείνουν κλειστές και τούτη τη δύσκολη ώρα αναζητούνται οι ηγέτες.

Μόνον οι Φορτούνης και Σισέ δεν μπήκαν στο πλάνο, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς και όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Άρα, το αμέσως επόμενο ζητούμενο είναι να προκύψουν αυτοί που θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και θα τραβήξουν το κάρο από τη λάσπη. Φράση κλισέ αλλά ισχύει στην περίσταση.

Στην παρούσα φάση το παιχνίδι είναι ανοιχτό για όλους. Δεν υπάρχουν «προγραφές» στην ομάδα, παρά τα όσα λέγονται και όσα γράφονται, συνεπώς ο καθένας έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την εικόνα του και να αντιστρέψει τις εντυπώσεις.

Δεν είναι και λίγα τα εννέα ματς που απομένουν και ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν και παιχνίδια που μπορεί να αλλάξουν την καριέρα του καθενός, όπως είναι αυτά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, παρά την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα ο «αιώνιος αντίπαλος».

Ο Γκαρθία είπε αρκετά πράγματα στους παίκτες του τις τελευταίες ημέρες και είναι λογικό να έχει τη φιλοδοξία να χτίσει τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου. Προφανώς και βρίσκονται στο υπάρχουν ρόστερ αρκετοί παίκτες στους οποίους μπορεί να στηριχτεί, καθώς δεν γίνεται να τους απαξιώσουμε και όλους, όμως θα πρέπει κι αυτοί να διατηρήσουν τα «δικαιώματά» τους.

Κι όσο για το… παρελθόν, αξίζει να θυμηθούμε ότι πέρυσι ο Πανιώνιος είχε αγωνιστεί και πάλι με ελλείψεις βασικών παικτών (όπως θα συμβεί και τώρα) αλλά επικράτησε με 1-0, προηγούμενος με τη σέντρα της αναμέτρησης.

Και στο ματς του πρώτου γύρου οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το λάθος του Φιγκέιρας, επανέκαμψαν φτάνοντας μάλιστα στο 3-1, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση και έφτασαν τελικά στη νίκη με 4-3! Είναι αρκετά τα SMS που έχουν σταλεί, όχι μόνον από τους κυανέρυθρους, αλλά και από άλλες ομάδες, συνεπώς κανείς από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπορεί να πατήσει delete, ούτε βέβαια να έχει κλειστό το κινητό του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ