ΑΕΚ : Ποιος ασχολείται με το Κύπελλο στο μπάσκετ;

ΑΕΚ : Ποιος ασχολείται με το Κύπελλο στο μπάσκετ;

«Ποιος ασχολείται με το Κύπελλο στο μπάσκετ». Δεν ξέρω ποιος ασχολείται με το Κύπελλο στο μπάσκετ, ξέρω πως -με κάθε ειλικρίνεια- δεν είχα καμία πρόθεση να δω τον αγώνα σήμερα, αλλά ένα τέταρτο μετά την έναρξή του είχα ήδη καθίσει μπροστά από την οθόνη. Γιατί δεν γινόταν αλλιώς. Η ΑΕΚ, η Βασίλισσα, η ομάδα του […]

«Ποιος ασχολείται με το Κύπελλο στο μπάσκετ». Δεν ξέρω ποιος ασχολείται με το Κύπελλο στο μπάσκετ, ξέρω πως -με κάθε ειλικρίνεια- δεν είχα καμία πρόθεση να δω τον αγώνα σήμερα, αλλά ένα τέταρτο μετά την έναρξή του είχα ήδη καθίσει μπροστά από την οθόνη. Γιατί δεν γινόταν αλλιώς.

Η ΑΕΚ, η Βασίλισσα, η ομάδα του 1968 κονταροχτυπήθηκε με τον «πολύ» Ολυμπιακό. Και βγήκε κερδισμένη κι όχι άδικα κι όχι αναπάντεχα. Βγήκε κερδισμένη με αέρα ομάδας που και θέλει και μπορεί. Με έναν τρομερό Ντράγκαν Σάκοτα να είναι μαέστρος σε μία καλοκουρδισμένη ορχήστρα.

Εντυπωσιακό, εντυπωσιακή ομάδα η ΑΕΚ ούτως ή άλλως, με κάθε τρόπο. Η ίδια ομάδα που κατάφερε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, είναι η ίδια ομάδα που έλαβε μία εξευτελιστική ήττα από την ομάδα του Λαυρίου και τώρα είναι η ίδια ομάδα που κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδος. Μια να σου φεύγει η ψυχή και μία να σου γυρίζει τριπλή πίσω.

Αλλά ποιος ασχολείται με το Κύπελλο στο μπάσκετ;

Και τι μας νοιάζει; Τι μας νοιάζει ποιος από σήμερα θα λέει ότι δεν τον ένοιαζε η νίκη, γιατί έχει να ασχοληθεί με σημαντικότερους αγώνες; Τι μας νοιάζει ποιος ασχολείται με το Κύπελλο στο μπάσκετ, την ώρα που έχουν γεμίσει οι μούρες μας χαμόγελα; Με το Κύπελλο ασχολήθηκε η Βασίλισσα, με πάθος, με πείσμα, με στόχο. Και τα κατάφερε.

Λοιπόν, όποιος και να ασχολείται με το Κύπελλο στο μπάσκετ, σήμερα θα πρέπει να γνωρίζει πως η ομάδα που έφερε τις πρώτες συγκινήσεις στους φιλάθλους -για τα ελληνικά δεδομένα- σήμερα κατάφερε να πανηγυρίσει την επιστροφή της. Και τέτοιες επιστροφές αξίζουν σεβασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ