Πως περνάνε από την Λαμία του Πανουργιά;

Πως περνάνε από την Λαμία του Πανουργιά;

Ο Πανουργιάς Παπαιωάννου έχει δικά του λεφτά και δεν περιμένει από κανέναν να κονομηθεί ή να βγάλει τη χρονιά. Χρόνια τώρα δίνει δουλειά σε χιλιάδες κόσμο στην Φωκίδα και την Φθιώτιδα.

Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό. Για να περάσεις από την Λαμία δεν αρκεί να διασχίσεις τα οδοφράγματα του Μπάμπη Τεννέ. Σου χρειάζεται κάτι παραπάνω από μια καλή ομάδα που την έχεις. Από έναν χαρισματικό σκόρερ που τον έχεις. Από έναν φραγκάτο και αποφασισμένο πρόεδρο που τον έχεις.

Εδώ δεν είναι Ατρόμητος που τον έχεις κάνει ομάδα με τους δανεικούς που του έχεις δώσεις. Δεν είναι Ξάνθη να την χρυσώσεις για να πάρεις παραμονές του ματς έναν νεαρό παίκτη της. Δεν είναι Γιάννενα να τραπεζώσεις και ό,τιάλλο, τον πρόεδρό τους στο ξενοδοχείο σου. Εδώ είναι Λαμία και έχουν προλάβουν άλλοι. Της έχεις δώσει δανεικό ένα αναπληρωματικό τερματοφύλακα και της έχουν δώσει ένα από τους καλύτερους παίκτες της.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει δικά του λεφτά και δεν περιμένει από σένα για να κονομηθεί ή να βγάλει τα έξοδα της χρονιάς. Κι αν εσύ ταϊζεις κόσμο στην συμπρωτεύουσα, ο Πανουργιάς χρόνια τώρα δίνει δουλειά σε χιλιάδες κόσμο στην Φθιώτιδα και την Φωκίδα. Να τα λέμε αυτά. Είναι μάλιστα τόσο μάγκας και άνετος που το κλείνει το ρημάδι το γήπεδο παρά διακινδυνεύει να του το κάνουν λαμπόγυαλο εκδρομείς χωρίς εισιτήριο που θα έρθουν και θα μπουκάρουν για να δουν την ομάδα τους.

Για όλους αυτούς τους λόγους η έξοδος στην Λαμία δεν πρόκειται να είναι παιχνιδάκι. Το πώς παίζεται το έργο που τώρα παίζει ο Ιβάν το ξέρουν κι άλλοι γιατί το έπαιζαν παλιότερα και μάλιστα με επιτυχία. Κι αν υπάρχει μια έδρα που θα τα βρει μπαστούνια ο ΠΑΟΚ αυτή είναι της Λαμίας.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του μι ομάδα που θα παίξει για να πάρει βαθμούς και να τους κόψει από τον ίδιο. Θα συναντήσει μια διόλου φιλική ατμόσφαιρα γιατί εκεί έχουν προλάβει άλλοι. Στη Λαμία λοιπόν δεν αποκλείεται να δούμε από τι υλικό είναι φτιαγμένος ο φετινός ΠΑΟΚ και κατά πόσο οι ανταγωνιστές του (ένας είναι) θα έχουν πάρει τα μέτρα τους για να του φράξουν τον δρόμο. Όπως αντιλαμβάνεστε το θέμα δεν είναι πρωτίστως αγωνιστικό.

Στη Λαμία οι βαθμοί που παίζονται δεν θα κριθούν απαραίτητα μόνο στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό στην περίπτωση που αψηφηθούν εκκλήσεις, διαταγές, εισαγγελείς και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέβουν στην πόλη. Κι όλα αυτά χωρίς να βάλουμε στον γενικό λογαριασμό τον Αγγελο Ευαγγέλου, του Συνδέσμου Αθήνας παρακαλώ, που σφυρίζει στο παιχνίδι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ