Κασσιόπη, η βασίλισσα του over

Κασσιόπη, η βασίλισσα του over

Ο Κώστας Καίσαρης, γράφει για το over 3.5 γκολ στο ημίχρονο, στο ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 5-1 και τους ψύλλους στα άχυρα που ψάχνει να βρει η Οικονομική Αστυνομία.

ΕΡΕΥΝΑ της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και της Οικονομικής Αστυνομίας για το ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 5-1 στις 30 Απριλίου 2017. Πού είναι το περίεργο; Ο Απόστολος Παύλος, στην επιστολή του προς Μενιδιάτες, το είχε επισημάνει, με τη μεγαλύτερη δυνατή σαφήνεια: «Όσο υπάρχει τράπουλα θα βγαίνουνε ρηγάδες κι όσο υπάρχουν δάσκαλοι θα βγαίνουν μαθητάδες». Όπου υπάρχει, ψητό, μαρούλι, μπαμπάκι όπως το αποκαλούν στην Πτολεμαίδα, θα υπάρχουνε κάποιοι πονηροί, που θα κάνουνε μόντες. Και στο φινάλε, δεν κλέβουνε και τίποτα εκκλησίες. Κάτι ψυχούλα από τις εταιρίες στοιχήματος, που είναι φορτωμένες σαν νταλίκες, ψειρίζουνε.

ΣΕ τέτοιες περιπτώσεις και δεν μιλάμε για τον ένδοξο ΠΑΟΚ και τη βασίλισσα του over Κασσιόπη, συνδυάζεται το τερπνόν μετά του ωφέλιμου. Μιλώντας πάντα, γενικά και αφηρημένα, όταν παίζει ο δυνατός με τον αδύνατο, στο τίμιο και καθαρό πρωτάθλημα της Αντίγκουα, η τιμολόγηση είναι τρία κατοστάρικα, για το εντός έδρας, τέσσερα για το εκτός. Αφού την κάνουμε όμως τη δουλειά, να μην ρίξουμε και πέντε δραχμές στο Στοίχημα, να πάρουμε και τα «πίσω»; Κι επειδή, το φαβορί, πληρώνει, από 1.05 έως 1.10, η φτιάξη γίνεται στα λεγόμενα «ειδικά στοιχήματα». Στο over 2.5 και 3.5 γκολ στο ημιχρόνιο. Και βάλτε να πάνε πήγανε.

ΚΑΙ μη νομίζει κάνεις, ότι παίζονται τα δάνεια της Αγγλίας. Οι Εταιρίες, δεν βυζαίνουνε το δάχτυλο. Με το που πέφτουνε τα πρώτα λεφτά, σε περίεργα στοιχήματα, ρίχνουνε τις αποδόσεις. Τις ξεφτιλίζουνε μπορείς να πεις. Και παίρνουνε στοίχημα μέχρι δύο τρία κατοστάρικα. Δεν είναι κορόιδα, να μοιράζουνε λεφτά. Άσε που οι περισσότεροι γκάμπλερς είναι αρρωστάκια. Έχουνε την πληροφορία δηλαδή και βάζουνε στο μιλημένο παιχνίδι κι άλλα τέσσερα, για να χάσουνε εκ του ασφαλούς. Στην προκειμένη περίπτωση, τα λεφτά στο ΠΑΟΚ-Κέρκυρα, πέσανε πάνω στα πολλά γκολ, του πρώτου ημιχρόνου. Που για του λόγου το αληθές, έληξε 3-1. Με την Οικονομική Αστυνομία να ψάχνει να βρει το κουτί με τα σπίρτα. Να ζητάει δηλαδή τα στοιχεία των παικτών που παίξανε το over 2.5 και 3.5 γκολ στο ημίχρονο, το ποσό του στοιχηματισμού και τα κέρδη.

ΚΙ άιντε λοιπόν και βρίσκεις ότι ο κύριος Τσιμίσκουλας, κατάφερε να παίξει δεξιά κι αριστερά σε τρεις-τέσσερις Εταιρίες, κάποια χιλιάρικα. Που δεν δέχονται τόσο μεγάλα στοιχήματα, αλλά ας πούμε ότι παίχτηκαν. Κι έβγαλε ένα καλό μεροκάματο. Το over 2.5 γκολ σε τέτοια παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, ξεκινάει με απόδοση γύρω στο 3 και κάτι. Με τα πρώτα στοιχήματα πέφτει στο 2 και κάτι. Και στη συνέχεια ξεφτιλίζεται στο 1.80. Σ αυτές τις αποδόσεις, μόνο αν παίζεις εσύ, σέντερ μπακ, βάζεις τα λεφτά σου. Κι όπως είπαμε, σε κατοστάρικα, που δέχονται οι εταιρίες τέτοια στοιχήματα. Παραπάνω, γιόκ. Πεντοχίλιαρα και δεκαχίλιαρα, μόνο στην Αμερική και στην Ασία. Η Μαλαισία όμως και η Σιγκαπούρη, πέφτουνε μακριά. Και οι σχιστομάτιδες, κρατάνε το στόμα τους κλειστό. Δεν συνεργάζονται. Δεν «δίνουνε» ποτέ τους πελάτες τους. Σε καλεί λοιπόν, για καφεδάκι η Οικονομική Αστυνομία και σου υποβάλλει την ερώτηση: «Πως κύριε Τσιμίσκουλα, βάλατε τα λεφτά σας, στο over 2.5 γκολ ημίχρονο, στο ΠΑΟΚ-Κέρκυρα». Παίρνεις εσύ το σοβαρό σου ύφος και απαντάς : «Μπέσα, σου μιλάω, κύριε πόλιτσμαν. Εκεί που ξαπλώνω στον καναπέ, για μία ωρίτσα το μεσημεράκι, τι όνειρο βλέπω; Τον Αλέξανδρο τον Πρίγιοβιτς καβάλα στο άλογο. Και καθώς του έχει φύγει το λαστιχάκι, με τα μαλλιά να ανεμίζουν. Και καθώς έχει τη χατζάρα στο χέρι, κόβει τρία κεφάλια. Ξυπνάω, ταραγμένος και καθώς η τηλεόραση είναι ανοιχτή στον ΟΤΕ τιβί, για να με νανουρίζει η φωνή του Αντρέα του Παλομπαρίνι, βλέπω τον διαιτητή, να σφυρίζει τέλος πρώτου ημιχρόνου. Φως φανάρι η δουλειά, με καταλαβαίνεις κύριε πόλιτσμαν. Κι έτσι πήγα κι έπαιξα κάτι ψιλά στο over 2.5 γκολ στο πρώτο ημιχρόνιο.»

ΤΙ μπορείς να του κάνεις; Απολύτως τίποτα. Η Κέρκυρα άλλωστε με τον ΠΑΟΚ έχει προϊστορία. Αν η Βέροια είναι η βασίλισσα του Βορρά, η Κέρκυρα όπως είπαμε, είναι η βασίλισσα του over. Στο περυσινό πρωτάθλημα επίσης, το ματς του πρώτου γύρου, Κέρκυρα-ΠΑΟΚ, έληξε 0-5. Με το πρώτο ημιχρόνιο στο 0-3. Κι όσοι πονηροί προλάβανε και, παίξανε το διπλό νωρίς, το πληρωθήκανε στα γεμάτα, στο 1.90. Πριν ξεφτιλιστεί και πέσει στο 1.10. Με το παιχνίδι να αξιολογείται σαν ύποπτο. Και ποιο ήτανε το αποτέλεσμα; Μία τρύπα στο ύδωρ. Όσες έρευνες λοιπόν κι αν γίνουνε, ψύλλοι στα άχυρα δεν πρόκειται να βρεθούνε ποτέ. Κατά τα άλλα, επαναλαμβάνουμε ότι τα παχιά λεφτά, σ’ αυτές τις περιπτώσεις στο πρωτάθλημα της Αντίγκουα, είναι γι’ αυτό καθαυτό το παιχνίδι. Στη βαλίτσα. Τα του στοιχήματος είναι τα ψιλά. Τα «πίσω». Αυτά.

Στη μουσική επιλογή Δ. Πουλικάκος, Τ. Παπαντίνας, Ζ. Πιλαλί – Long Distance Call.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ