ΠΑΟΚ : «Το νου σας, ρεμάλια…»

ΠΑΟΚ : «Το νου σας, ρεμάλια…»

Το παιχνίδι στη Λαμία το Σάββατο είναι ένας ακόμα «τελικός» για τον ΠΑΟΚ από τους εννέα που έμειναν, στην προσπάθεια που γίνεται από όλους για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από 33 χρόνια. Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως έχει απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του δικεφάλου στην Λαμία, αλλά αυτό δεν […]

Το παιχνίδι στη Λαμία το Σάββατο είναι ένας ακόμα «τελικός» για τον ΠΑΟΚ από τους εννέα που έμειναν, στην προσπάθεια που γίνεται από όλους για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από 33 χρόνια.

Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως έχει απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του δικεφάλου στην Λαμία, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους εμποδίζει να προετοιμάζει ήδη την εκδρομή στην Φθιώτιδα για να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον αγώνα. Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του παιχνιδιού και κατέστη σαφές από την αστυνομία προς την πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, πως δεν μπορούν οπαδοί της ομάδας να βρεθούν στην Λαμία, καθώς αυτό αναφέρει η απόφαση του Υπουργείου και πως θα βρεθούν στην πόλη θα τους απαγορευτεί η πρόσβαση τους στο γήπεδο.

Επίσης από την πλευρά της Λαμίας, έγινε γνωστό πως δεν θα εκδώσει εισιτήρια για το παιχνίδι, επιτρέποντας την είσοδο στο ΔΑΚ Λαμίας μόνο σε όσους έχουν εισιτήριο διαρκείας, ενώ η αστυνομία απάντησε από την πλευρά της που δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της περιοχής.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να δείξει σύνεση και εγκράτεια. Να αφήσει τις… τρέλες, εφόσον έχει απαγορευτεί η μετακίνηση, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα, ενόψει των ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα. Είναι γνωστό πως ο «Δικέφαλος» είναι υπότροπος και πως τον περιμένουν στην… γωνιά, προκειμένου να τιμωρηθεί η έδρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ