Ολυμπιακός : Μην μπει μπλαζέ όμως και με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός : Μην μπει μπλαζέ όμως και με την ΑΕΚ

Τι να σχολιάσει για αυτό το παιχνίδι. Από τις λίγες φορές που καταλαβαίνω ως ένα σημείο τη χαλαρότητα που αντιμετώπισαν οι παίκτες του την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν αθλητή να βλέπει στο ζέσταμα 7 παίκτες να κάνουν προθέρμανση από την αντίπαλη ομάδα.

Όσο και να θες να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος, από ένα σημείο και μετά χαλαρώνεις και εσύ. Ορθά ο Σφαιρόπουλος τους είχε όλους στην τσίτα στον πάγκο, δεν κάθισε ούτε στιγμή, σχεδίαζε διαρκώς νέα πράγματα και άφησε… παγκίτες τους αδιάφορους.

Κρατάω το ότι κάποιοι έδειξαν έτοιμοι. Κρατάω το ότι ο Μιλουτίνοφ δεν έκανε αγγαρεία, παρότι απέναντί του είχε κοντύτερους αντιπάλους. Ωραίες και οι 32 ασίστ που είπε μετά το ματς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μια χαρά και τα επιθετικά ριμπάουντ που έφτασαν οι ερυθρόλευκοι σε ένα ματς 25 πόντων.

Από την άλλη όμως, τα αποδυναμωμένα Τρίκαλα των 7 παικτών είχε απέναντί του ο Ολυμπιακός. Δεν χωράει κριτική σε αυτό το ματς. Το μόνο που πρέπει άπαντες στην ομάδα του Πειραιά είναι να έχουν στο μυαλό τους, είναι να μην υπάρχει αυτή η εικόνα και στον τελικό με την ΑΕΚ.

Εάν οι ερυθρόλευκοι μπουν έτσι στην Κρήτη, τότε θα το πληρώσουν. Οι παίκτες του Σάκοτα θέλουν σαν τι τον τίτλο για να φωνάξουν ότι όντως… ήρθαν. Πρόκειται για έναν τελικό που οι δύο ομάδες αναζητούν τη νίκη για τον δικό τους λόγο.

Είναι νωρίς να τα λέμε αυτά, όμως από τώρα πρέπει να τους επιστήσει την προσοχή.

ΥΓ1 Οι μοναδικοί παίκτες που μπήκαν 100% στην αναμέτρηση ήταν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αμφότεροι ήταν σοβαροί, άδραξαν κάθε ευκαιρία που τους δόθηκε και ήταν θετικοί. Από την άλλη έχω κουραστεί με κάποιους άλλους που δεν βλέπω βελτίωση. Και ειλικρινά ελπίζω η κατάσταση να αλλάξει…

ΥΓ2 Δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ. Το πιστεύω ακράδαντα. Έχει βελτιώσει επιθετικά το παιχνίδι της, ψάχνεται βέβαια στην άμυνα, αφού οι προσθαφαιρέσεις πάντα φέρνουν ανισορροπίες. Εάν ο Ολυμπιακός νομίζει ότι θα το πάρει με τη φανέλα είναι γελασμένος.

ΥΓ3 Ο ΕΣΑΚΕ μας καλά κάνει που χαίρεται ότι διοργάνωσε μετά από καιρό All Star Game, όμως ας δει και τα προβλήματα της λίγκας και των ομάδων. Από τον ΓΣΛ που γίνονται απεργίες, στους 7 που έπαιξαν σήμερα απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι εικόνα αυτή σοβαρής λίγκας; Εάν τους αρέσει, να την χαίρονται. Απαράδεκτη κατάσταση. Δεν βοηθούν πουθενά το άθλημα. Το κατακρεουργούν εδώ και χρόνια…

ΥΓ4 Η ΕΟΚ ειλικρινά τι προσπαθεί να κάνει; Να εξαγριώσει ακόμα περισσότερο τον λαό του Ολυμπιακού; Να συνεχίσει την μετωπική σύγκρουση με τους ερυθρόλευκους και να τους πάνε στα δικαστήρια οι διαιτητές της Ευρωλίγκας; Ειλικρινά έχει καταλάβει κανείς μέσα στην ομοσπονδία πως θα χάσει και εκεί το όποιο δίκιο θεωρεί πως έχει; Αν είναι ποτέ δυνατόν με τις απειλές και όσα γίνονται φέτος. Ξεπερνούν πια κάθε όριο…

ΥΓ5 Στα άκρα ο Ολυμπιακός. Έτσι πρέπει… Τι άλλο μπορεί να κάνει εξάλλου; Πλέον τα πάντα είναι στα χέρια της Πολιτείας. Στο ποδόσφαιρο έχει έρθει η εξυγίανση (γελάμε…). Και στο μπάσκετ παιδιά ε; Εκεί «βρωμάει» ακόμα η κατάσταση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ