ΠΑΟΚ : Σκάσανε… από την ζήλια τους

ΠΑΟΚ : Σκάσανε… από την ζήλια τους

Ο ΠΑΟΚ κεντούσε χθες στην Τούμπα με αντίπαλο την Λάρισα αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και στη Θεσσαλονίκη έχουν πετάξει τα Lexotanil, καθώς χαλαρώνουν πλέον με την αρμάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τελικά δεν είναι όμορφες μόνο οι Κυριακές και τα Σάββατα, αλλά και οι Δευτέρες. Είναι μαγικό να βλέπεις την Τούμπα να έχει τόσο πολύ κόσμο σε μια μέρα εργάσιμη για τους περισσότερους και να φεύγουν γεμάτοι από συναισθήματα. Στην εποχή της κρίσης και των μνημονίων η Θεσσαλονίκη έχει το δικό της… Lexotanil που είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτή η πόλη μπορεί να υστερεί σε υποδομές (δρόμους, Μετρό), σε θέσεις εργασίας, σε σχέση με το αθηνοκεντρικό κράτος, όμως πλέον μπορεί να περηφανεύεται πως η μεγαλύτερη ομάδα του Βορρά, το καμάρι του Θερμαϊκού έχει βάλει πλώρη για να πάρει το πρωτάθλημα.

Το γεγονός αυτό έχει τρελάνει τους ορκισμένους εχθρούς του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Δεν μπορούν να χωνέψουν, (τους προτείνουμε το καλύτερο ανθρακούχο αναψυκτικό την ΣΟΥΡΩΤΗ), ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στην βαθμολογία. Έχουν σκάσει από την ζήλια τους. Ειδικά κάποιοι παρουσιαστές σε πρωινές ενημερωτικές εκπομπές όταν αναφέρονται στο Δικέφαλο κάνουν λες και έχουν βγάλει αιμορροΐδες από την στεναχώρια τους.

Η Τούμπα χθες παρότι προκλήθηκε ουκ ολίγες φορές δεν απάντησε στις προκλήσεις. Κράτησε την ψυχραιμία του ο κόσμος και στο τέλος έκανε καζούρα. Οι φίλαθλοι (οι υγιείς σκεπτόμενοι γιατί υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα που στο κεφάλι τους δεν υπάρχει δράμι μυαλό) έχουν αντιληφθεί πως αν θέλουν να μη κάνουν κακό στην ομάδα, όπως τα προηγούμενα χρόνια, θα πρέπει να ακολουθήσουν τις προτροπές της διοίκησης του Ιβάν Σαββίδη. Να δείχνουν αγάπη και σ’ αυτούς που μέχρι χθες ήθελαν να σε έχουν σύμμαχο και τώρα έρχονται ως κομάντο αυτοκτονίας για να σου κάνουν κακό, μήπως και τιμωρηθεί η Τούμπα.

Ο Δικέφαλος, απέναντι στην Λάρισα ήταν χορταστικός, καθώς προσέφερε σκορ και θέαμα κερδίζοντας την ομάδα του Αλέξη Κούγια με χαρακτηριστική άνεση. Η ομάδα εκτός από τις λεγόμενες επαγγελματικές νίκες παίζει πλέον και καλό ποδόσφαιρο κάτι που θέλει να βλέπει ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν είχαν πώρωση, πάθος και αυτό φάνηκε στο γκολ του Φερνάντο Βαρέλα. Ο Πορτογάλος αμυντικός με το τέρμα που πέτυχε έτρεξε προς τον γιο του τον αγκάλιασε και κλάψανε μαζί. Αυτή η στιγμή ήταν μαγική, ήταν μαγική, να βλέπεις ένα γαϊδούρι σχεδόν δύο μέτρα να βγάζει τόσα δυνατά συναισθήματα.

Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι η Λαμία. Μια ομάδα σκληροτράχηλη που παλεύει όλα τα παιχνίδια από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τυχόν προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν γιατί έρχονται τα ντέρμπι για το πρωτάθλημα, αλλά και ο πρώτος αγώνας για το κύπελλο με τον Πανιώνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ