Ολυμπιακός : Σε τέτοια αναφορά δεν είσαι «απών»

Ολυμπιακός : Σε τέτοια αναφορά δεν είσαι «απών»

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αγνόησαν πολλά μηνύματα και τώρα πλησιάζει η ώρα της καταμέτρησης...

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δέχεται απανωτά τα «χτυπήματα» αφού εκτός από την αγωνιστική του κρίση, του προέκυψε και η ποινή με την αφαίρεση των τριών βαθμών και του λουκέτου στο Καραϊσκάκη για δύο αγώνες, ωστόσο πέρα από το σύστημα της «εξυγίανσης» έχει να αντιμετωπίσει και τα εσωτερικά του ζητήματα.

Κι αν για το θέμα της ποινής υπάρχει ακόμη το «παράθυρο» της έφεσης, ωστόσο σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η κατάσταση φαίνεται πως έχει παγιωθεί. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη χρονιά που ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό με τις καλύτερες προοπτικές, αφού επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στην πορεία χρειάστηκε να γίνει αρκετές φορές η «επανεκκίνηση» και μάλιστα με διαφορετικούς προπονητές, η οποία όμως είχε «προσωρινά» αποτελέσματα αλλά στην πορεία του ταξιδιού το καράβι δεν απέφυγε τα βράχια.

Οι προπονητές πλήρωσαν για τις επιλογές τους, συνεπώς ήρθε η ώρα για τον… λογαριασμό και στους παίκτες. Το προηγούμενο διάστημα επιχειρήθηκε η πρώτη εκκαθάριση , καθώς έφυγαν αρκετοί παίκτες από το Ρέντη, όμως θα πρέπει να θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι θα υπάρξει και η δεύτερη δόση.

Βεβαίως και σε αυτό το σημείο είναι κατανοητό να υποστηρίξει κανείς την άποψη, ότι δεν προκύπτει από την αδιαφορία αυτή η εικόνα, αφού οι παίκτες μπορεί να θέλουν αλλά να μην μπορούν. Να τους έχει πάρει από κάτω αυτό το αρνητικό σερί με τις δύο ήττες από την ΑΕΚ και τις δύο ισοπαλίες με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο και να μην είναι τόσο απλό να μπει το φρένο.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός διαθέτει τους παίκτες με την αξία (και τα υψηλά συμβόλαια), ώστε να μη τι άλλο να μπορούν να διαχειριστούν τέτοιου τύπου παιχνίδια. Να δέχονται 11 τελικές από τον Αστέρα και 16 από τον Ατρόμητο; Με και χωρίς τον Ρομαό; Να είναι άραγε θέμα τακτικής από τους προπονητές ή και ζήτημα προσωπικότητας των παικτών;

Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον ορισμένων στο Ρέντη μόνο ευοίωνο δεν διαγράφεται και πως θα μπορούσε να είναι. Όπως έχουμε υπογραμμίσει και παλαιότερα το πώς λειτουργεί το σύστημα της «κάθαρσης» είναι μία ξεχωριστή κουβέντα από τη διαχείριση των ερυθρόλευκων.

Σε κάτι τέτοιες στιγμές είναι που οι παίκτες θα πρέπει να μπούνε μπροστά και να λειτουργήσουν ως ασπίδα για την ομάδα, όμως μέχρι τώρα δεν το έχουν καταφέρει.

Μόνον ο Προτό και ο Ταχτσίδης έχουν ανέβει στην εκτίμηση των οπαδών της ομάδας αν και αμφότεροι ήρθαν στο Ρέντη μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι. Να μην μπούνε όλοι στο ίδιο τσουβάλι, δεν είναι σωστό, αλλά όταν γίνεται τέτοιου τύπου αναφορά, τότε δεν μπορείς να μη φωνάξεις «παρών»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ