Άρης : Οξυγόνο του ο κόσμος του

Άρης : Οξυγόνο του ο κόσμος του

Για ακόμα μια φορά οι οπαδοί του Άρη δραστηριοποιούνται για να κρατήσουν ζωντανή την αγαπημένη τους ομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Θα θέλαμε να είναι η τελευταία, όμως, από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα, είναι δύσκολο αυτή η ευχή να πραγματοποιηθεί. Στην δύσκολη στιγμή που έχει περιέλθει το τμήμα μπάσκετ του Άρη, με τον κλοιό να σφίγγει γύρω του, ο κόσμος του είναι αυτός που μπαίνει μπροστά για να τον κρατήσει ζωντανό.

Δεν μιλάμε, άλλωστε, για μια απλά μεγάλη ομάδα, Μιλάμε για τον μεγαλύτερο σύλλογο στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, την ομάδα που ερήμωνε κάθε Πέμπτη τους δρόμους και …έκλεινε τους κινηματογράφους και τα θέατρα, την μοναδική που κατάφερε να ενώσει μπροστά στις τηλεοράσεις τους , όλους τους Έλληνες.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, μετά από σχετική συνεννόηση με τον Ερασιτέχνη, προχώρησαν στην έκδοση 4000 κουπονιών αξίας 10 ευρώ και 500 κουπονιών των 50 ευρώ, με σκοπό τα χρήματα να καταλήξουν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Ο Αρειανός καλείται για μια ακόμα φορά, σε εποχές πολύ δύσκολες, να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει. Και θα το κάνει. Όχι μόνο γιατί αγαπάει παθολογικά αυτή την ομάδα, αλλά και γιατί είναι σίγουρος ότι μέσω αυτής της διαδικασίας τα χρήματα θα καταλήξουν εκεί που πρέπει, δηλαδή στα χέρια των παικτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ