ΑΕΚ : Κάθε ματς είναι κρίσιμο από εδώ και πέρα

ΑΕΚ : Κάθε ματς είναι κρίσιμο από εδώ και πέρα

Το κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ από εδώ και στο εξής είναι κρίσιμο και πλέον η Ένωση δεν έχει κανένα περιθώριο ήττας αν θέλει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης. Την προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν οι δύο, στο γήπεδο του Αστέρα, ο αγώνας έληξε άδοξα για την ΑΕΚ, η οποία έχασε με 2-0. Τότε, είχε χρεωθεί στο Μανόλο Χιμένεθ πως τόλμησε μια… περίεργη σύσταση της ομάδας, όπου (ούτε λίγο-ούτε πολύ) στο γήπεδο κατέβηκαν σχεδόν οι αναπληρωματικοί.

Μένει να δούμε σήμερα πώς θα κινηθεί η Ένωση, η οποία δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο ήττας (σ.σ. αύριο ο ΠΑΟΚ παίζει με την ΑΕΛ στην Τούμπα).

Σήμερα θα είναι και η παρθενική του Νίκλας Χουλτ με την κιτρινόμαυρη φανέλα, την ώρα που ο Έλντερ Λόπες βρίσκεται τραυματίας.

Πάντως, η κουρασμένη από τα σερί παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ΑΕΚ, μπορεί μεν να έχει κερδίσει νίκες που της ανεβάζουν το ηθικό, αλλά από την κούραση δεν γλίτωσε κανείς και μένει μόνο να δούμε πώς θα επιχειρήσει να σταθεί σε τρεις -πλέον- διοργανώσεις.

Πάντως, οι πειραματισμοί του Χιμένεθ από την αρχή της σεζόν -που έκαναν τον κόσμο της Ένωσης να πότε να κοπανιέται από χαρά και πότε να τραβάει τα μαλλιά του- τελικά απέδωσαν, με δεδομένο ότι πλέον ο προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να αποφύγει με τα δεδομένα της ομάδας του, δηλαδή. Που έφτασε Ιανουάριος για να κινηθεί μεταγραφικά προς την απόκτηση εξτρέμ και κατέληξε με τον Χουλτ, με την ελπίδα να οργώσει το γήπεδο και ως μπακ και ως εξτρέμ και -ποτέ δεν ξέρεις- ως το παιδί που κουβαλάει τα νεράκια, αν χρειαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ