ΠΑΟΚ : Αργά ή γρήγορα θα σε καβαλήσω κι εσένα Ολυμπιακέ

ΠΑΟΚ : Αργά ή γρήγορα θα σε καβαλήσω κι εσένα Ολυμπιακέ

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα στην Τούμπα με τον Απόλλωνα. Γέλασαν με το πέναλτι του Καραντώνη υπέρ του Ολυμπιακού και ετοιμάζονται να πάρουν την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι για το κύπελλο με τον Ατρόμητο.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από αυτά που είδαμε στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε ένα εύκολο απόγευμα φτάνοντας το «9 στα 9» στην έδρα του. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και στη συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων ελέω Ατρομήτου την Τετάρτη για το κύπελλο. Οι ασπρόμαυροι είχαν πολλά κέφια, παρότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που είχε όχι ένα, αλλά δύο λεωφορεία τοποθετήσει στην άμυνα της, και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Οι  Θεσσαλονικείς είχαν σε πολύ καλή ημέρα όλη την επιθετική τους γραμμή, δημιουργούσαν φάσεις τόσο από τον άξονα, όσο και από τα άκρα. Αμυντικά, απειλήθηκαν μόνο στο 56΄ όταν ο Ναδάλες εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βαρέλα και σημάδεψε το δοκάρι. Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει το αήττητο στην έδρα του αποδεικνύοντας ότι στο «σπίτι» του είναι ακαταμάχητος.   

Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος δεύτερος μετά την γκέλα που έκανε η ΑΕΚ στη Λάρισα και τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Ξάνθη. Μια νίκη που ξεκίνησε από μια απόφαση που σηκώνει πολύ συζήτηση, για να μην πω κάτι άλλο, από τον Μακεδόνα Καραντώνη. Ο ρέφερι από την Ημαθία είδε αυτό που δεν είδε όλη η Ελλάδα, δηλαδή την ανατροπή του Φορτούνη από τον Φασίδη. Με αυτή την τραγική απόφαση ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στο σκορ και μετά όλα ήταν εύκολα. Πάντως στην Τούμπα γελούσαν μ’ αυτή την απόφαση του Καραντώνη και περιμένουν να δουν τι βαθμό θα του βάλει ο παρατηρητής διαιτησίας. Ενώ όπως έλεγαν κύκλοι του ΠΑΟΚ «αργά ή γρήγορα θα σε καβαλήσω και εσένα Ολυμπιακέ».

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν. Μπροστά του έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα με αντιπάλους ιδιαίτερα ικανούς. Η αρχή γίνεται σε τρεις ημέρες και πάλι στην Τούμπα με αντίπαλο τον Ατρόμητο για τον θεσμό του κυπέλλου. Στον ΠΑΟΚ, έχουν σταματήσει να σκέφτονται σαν μικρομεσαία ομάδα. Να επιλέγουν παιχνίδια, να επιλέγουν στόχους. Στην Τούμπα, φέτος, του χρόνου, θέλουν να κατακτήσουν τα πάντα, πρωτάθλημα, κύπελλο. Δεν θα σκεφτούν το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο από αύριο, αλλά τον Ατρόμητο και το πως θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ