Αν ο Κούγιας ήταν δικηγόρος του Ιβάν κι έπνιγε μοντέλα στη σουίτα

Αν ο Κούγιας ήταν δικηγόρος του Ιβάν κι έπνιγε μοντέλα στη σουίτα

Διάβασα στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης ΑΕΛ-ΑΕΚ πως στο ημίχρονο αποβλήθηκε ο Κούγιας επειδή κάτι είπε στο διαιτητή. Ανάλογη μανούρα είχε γίνει και το παιγνίδι του ΠΑΟΚ, όταν ο ιδιοκτήτης των βυσσινί έφτυσε τον Καντουρί κι έγινε ένας μικρός χαμός. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά, ο Αλέξης άλλωστε έχει τσακωθεί live με τον […]

Διάβασα στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης ΑΕΛ-ΑΕΚ πως στο ημίχρονο αποβλήθηκε ο Κούγιας επειδή κάτι είπε στο διαιτητή. Ανάλογη μανούρα είχε γίνει και το παιγνίδι του ΠΑΟΚ, όταν ο ιδιοκτήτης των βυσσινί έφτυσε τον Καντουρί κι έγινε ένας μικρός χαμός.

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά, ο Αλέξης άλλωστε έχει τσακωθεί live με τον προπονητή της ομάδας του, έχει χαστουκίσει το Ντεγκρά, γενικότερα έχει μετατρέψει ουκ ολίγες φορές τους αγωνιστικούς χώρους σε πλατό της Τατιάνας ή ακόμα χειρότερα, του Τριανταφυλλόπουλου, έχει κι αυτό την ομορφιά του.

Πάλι καλά να λέμε που στο ποδόσφαιρο του σήμερα δεν έχουν παραγοντικό ρόλο ο Μπέος κι ο Βίκτωρ Μητρόπουλος…

Δε θυμάμαι ωστόσο κάποια -πάσης μορφής- αντίδραση του στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, προφανώς θα έπνιγε κάνα μοντέλο στη σουίτα του ή θα έβλεπε συλλογές από τσόκαρα και θα ήταν απασχολημένος.

Άξιο αναφοράς επίσης, πως τα δυο πρώτα παιγνίδια η ομάδα του απέσπασε βαθμό από τους διεκδικητές του τίτλου, οπότε δεν είχε λόγο να είναι τόσο ευερέθιστος. Από τον Ολυμπιακό έχασε, παρ’ όλα αυτά ήταν εξαιρετικά γαλήνιος, ως προς τη δημόσια εικόνα του τουλάχιστον.

Από μόνα τους αυτά εννοείται πως δε σημαίνουν κάτι, το ότι σήμερα συνέβη κάτι διαφορετικό από εκείνο που έγινε χθες δεν αποκλείεται να είναι και θέμα συγκυρίας, ως νομικός περιωπής ο Κούγιας θα με επιβεβαίωνε πως η καταγραφή γεγονότων δεν αρκεί για να αποδειχτεί δόλος. Ούτε υπαινιγμός μπορεί να γίνει.

Η απορία μου έχει να κάνει με τη λογική που αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις ο Ολυμπιακός, μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη θυμάμαι, ο Καραπαπάς απορούσε για την απόδοση του τερματοφύλακα της Ξάνθης επειδή είχε δεχτεί ένα φθηνό γκολ, τη στιγμή που νωρίτερα είχε βγάλει ένα άβγαλτο.

Σημειώστε μάλιστα πως εκείνο ήταν το 3ο γκολ του ΠΑΟΚ, ο νικητής είχε ήδη κριθεί. Κάτι που σημαίνει, πως αν ο Κούγιας έκανε μανούρες με ΑΕΚ-Ολυμπιακό και στο παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ συμπεριφερόταν με την ίδια ευλάβεια που κάθονται στο εδώλιο κάποιοι από τους πελάτες του, ο Καραπαπάς θα είχε σηκώσει ήδη το λάβαρο της επανάστασης, ενώ τα προσκείμενα στον Ολυμπιακό ΜΜΕ θα έγραφαν κατεβατά για τη δήθεν εξυγίανση.

Σε όλα αυτά, συμπληρώστε και το ενδεχόμενο να ήταν ο Κούγιας δικηγόρος του Σαββίδη σε κάποιες σοβαρές υποθέσεις του τελευταίου.

Και να ήταν μάλιστα εκείνος που είχε αλλάξει την κατάθεση του για υπόθεση στην οποία ο Ιβάν ήταν κατηγορούμενος, καταλήγοντας τελικά πως «είναι τραγωδία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο αν φύγει ο Σαββίδης».

Το συλλαλητήριο που θα διοργάνωναν στον Πειραιά κατά του νέου χαλίφη και υπέρ της επιστροφής στην κανονικότητα της περιόδου Γκιρτζίκη-Σαρρή, θα ξεπερνούσε σε μαζικότητα και παλμό το αντίστοιχο για τη Μακεδονία.

Τα γράφω αυτά, για τον απλούστατο λόγο πως τα είχα αναφέρει και μετά το παιγνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, όπου εξηγούσα πως είναι μια τακτική που θα εκθέσει όποιον την υιοθετήσει.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει ήρθε το λάθος του Μόρα στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, όπου και πάλι δεν έγραψα κάτι γιατί απλά θα ήμουν ανακόλουθος.

Ούτε σήμερα το κάνω, απλώς βρήκα την ιδανική ευκαιρία να δείξω στους Ολυμπιακούς, πως μοιάζουν στα μάτια των υπολοίπων, όταν προσπαθούν με το ζόρι να κατασκευάσουν ενόχους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ