ΠΑΟΚ : Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς

ΠΑΟΚ : Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς

Ο Ροντρίγκο Μολέδο δεν θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ τα έχουν χαμένα κάνοντας κινήσεις που εκθέτουν το σωματείο.

Το σήριαλ Μολέδο φτάνει στο τέλος του, αλλά όπως φαίνεται χωρίς happy and για τον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο 10ήμερο η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη σύρθηκε στα πατώματα για να κάνει δικό της τον 30χρονο βραζιλιάνο αμυντικό. Έκανε όλα τα κέφια στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον παίκτη. Ότι ζήτησαν το πρόσφεραν απλόχερα (χρήματα, δανεικούς παίκτες…). Κι αντί να τελειώσει το θέμα και ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να βάλει την τζίφρα του στο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι τα ξανά φέρνει όλα τούμπα και λέει: «θέλω να πάω Βραζιλία».

Αντί στον ΠΑΟΚ να του κλείσουν την πόρτα στα μούτρα και να του πουν «άντε και… τράβα στην πατρίδα σου», στέλνουν τον άμοιρο Λούμπος Μίχελ στην Αθήνα και στα γραφεία του Παναθηναϊκού για να ξανά συζητήσει με τον μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέδο. Στη συνέχεια αποφασίζουν να έρθουν σε επαφή με την Ιντερνασιονάλ και να προτείνουν στους Βραζιλιάνους ν’ αγοράσουν τον παίκτη. Όλο αυτό είναι μια τρέλα που δεν εξυπηρετεί κανέναν.

Γι’ αυτή την ήττα την ευθύνη έχει ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, είχε ζητήσει να φέρουν στην Τούμπα τον 30χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Λουτσέσκου ήταν αυτός που επέμενε ακόμα κι όταν ο Μολέδο και ο Παναθηναϊκός ζητούσαν την μισή ομάδα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και ένα βασιλικό συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτή η ήττα έχει ονοματεπώνυμο και είναι αυτό του 48χρονου τεχνικού.

Στο Δικέφαλο είχαν στα χέρια τους δεκάδες προτάσεις για ποδοσφαιριστές με καλύτερο βιογραφικό απ’ αυτό του Μολέδο. Παίκτες τύπου Κοντρέρας, γιατί τέτοιον παίκτη θέλει ο ΠΑΟΚ και όχι ένα δεύτερο ή τρίτο θηρίο, να παίζουν με μυαλό και καλή χειριστές της μπάλας. Όμως ο Λουτσέσκου πίστευε πως ΜΟΝΟ με τον Μολέδο οι «ασπρόμαυροι» θα ισχυροποιηθούν αμυντικά. Γι’ αυτή την βαριά ήττα που υπέστη το σωματείο θα υπάρξουν άραγε συνέπειες ή θα χρεωθεί στο εύκολο θύμα τον Λούμπος Μίχελ;

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ