Άρης : Συνεχίζει να κερδίζει

Άρης : Συνεχίζει να κερδίζει

Ο Άρης μπορεί να μην παίζει μπαλάρα, όμως, παίρνει με κυνικότητα τα αποτελέσματα

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης δεν προκαλεί θαυμασμό με το ποδόσφαιρο που παίζει. Δεδομένο είναι, επίσης, ότι θα χρειαζόταν και άλλες λύσεις στο οπλοστάσιο του Δημήτρη Σπανού, όπως ένας επιθετικός και ένας επιτελικό μέσος. Τα έχει ζητήσει ο προπονητής του Άρη, τα έχει αναφέρει σε πρόεδρο και τεχνικό διευθυντή.

Ξέρει, όμως, είναι οι προτεραιότητες που υπάρχουν από την διοίκηση είναι τα χρήματα να διατεθούν αλλού. Στις υποχρεώσεις που υπάρχουν σε παίκτες από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει, λοιπόν, ο Άρης να κινείται με βάση τα δεδομένα και την υπάρχουσα κατάσταση και όχι το πως θα έπρεπε να παίζει, ή τι μεταγραφές θα ήθελε ο κόσμος.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες, λοιπόν, ο Άρης επιλέγει έναν κυνικό τρόπο παιχνιδιού. Να παίζει με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Να περνάει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από έδρες, όπως αυτή του Απόλλωνα Λάρισας. Με τον Μουμίν να είναι πολύ κουρασμένος, με τον Πλατέλλα να χρειάζεται ανάσες, με τον Διαμαντόπουλο να είναι ο μοναδικός επιθετικός που φαίνεται να υπολογίζεται.

Ακόμα και έτσι, όμως, ο Άρης έχει την ευκαιρία όχι απλά να διατηρήσει την διαφορά που έχει από τις ομάδες που τον ακολουθούν, αλλά και να την μεγαλώσει, καθώς το πρόγραμμα του μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου, μόνο δύσκολο δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ