Παναθηναϊκός : Δεν μπορούν τα παλικάρια

Παναθηναϊκός : Δεν μπορούν τα παλικάρια

Το παιχνίδι στη Λιβαδειά έγινε κανονικά και ένα σύνολο παικτών που φόραγαν φανέλες με το τριφύλλι στο στήθος και κάποτε λέγονταν Παναθηναϊκός έχασαν με κάτω τα χέρια από την τοπική ομάδα.

Το Σάββατο το απόγευμα τους έσωσε η βροχή, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι. Την Κυριακή δυστυχώς δεν έβρεξε.

Το παιχνίδι στη Λιβαδειά έγινε κανονικά και ένα σύνολο παικτών που φόραγαν φανέλες με το τριφύλλι στο στήθος και κάποτε λέγονταν Παναθηναϊκός έχασαν με κάτω τα χέρια από την τοπική ομάδα.

Το τελικό 3-2 απλώς χρυσώνει το χάπι μιας ακόμα κάκιστης εκτός έδρας εμφάνισης για φέτος, που ήρθε να προστεθεί στα ήδη τραγικά αποτελέσματα που έχει φέρει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μακριά από την Αθήνα.

Έχω κουραστεί να ασχολούμαι με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος εδώ και μήνες. Περισσότερο όμως από όλα έχω βαρεθεί να αποτελούν αυτά το μόνιμο άλλοθι για ό,τι συμβαίνει αγωνιστικά στην ομάδα και να γίνονται το χαλάκι κάτω από το οποίο κρύβονται όλα τα υπόλοιπα.

Συμφωνώ ότι μία επαγγελματική ομάδα χωρίς κανονικές συνθήκες εργασίας για τους ποδοσφαιριστές της δεν είναι κανονική ομάδα. Συμφωνώ επίσης, ότι όταν δεν εξασφαλίζεις στους αθλητές σου τα στοιχειώδη δεν μπορείς να έχεις και απαιτήσεις για αποτελέσματα από αυτούς.

Συμφωνώ ακόμα ότι ο Έλληνας προπονητής μοιάζει περισσότερο με σύγχρονο Δον Κιχώτη, παρά με καθαρό επαγγελματία που επιδιώκει αποτελέσματα και επιτυχίες. Από την άλλη όμως σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται σε ποδοσφαιριστές που φορούν μία από τις πιο ένδοξες φανέλες της Ελλάδας να παρουσιάζουν αυτό το τραγικό θέαμα, κυρίως στα εκτός έδρας ματς.

Η θλιβερή εικόνα των πρασίνων είναι κατά τη γνώμη μου αποτέλεσμα έλλειψης ταλέντου και ικανοτήτων, σε συνδυασμό με λάθη στην τακτική και στη στελέχωση του αρχικού ρόστερ και της εκάστοτε ενδεκάδας από τον προπονητή.

Αν επιδίωξη ορισμένων είναι να καταστεί ο Παναθηναϊκός η χαρά του κάθε πικραμένου στο ελληνικό πρωτάθλημα και να συνεχίσει να γράφει μαύρες σελίδες στην ιστορία του, είναι πολύ κοντά, για να μην πω ότι έχει ήδη συμβεί αυτό, να πετύχουν τον στόχο τους.

Το έγκλημα που έχει συντελεστεί και συνεχίζει να συντελείται στον Παναθηναϊκό, έχει ονοματεπώνυμο και φταίχτη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος οφείλει άμεσα να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον κόσμο και κυρίως στον απλό φίλαθλο του Παναθηναϊκού για να δούμε αν στο κάδρο είναι μόνος του ή υπάρχουν κι άλλοι.

Θα πρέπει να πει και να αιτιολογήσει, πως ενώ λέει ότι έχει δαπανήσει τόσα εκατομμύρια ευρώ ο Παναθηναϊκός φέρεται να χρωστάει σε όποιον πέρασε έστω και για βόλτα έξω από τις εγκαταστάσεις του. Το τέλος της ανοχής πλησιάζει για όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ