Lexus LF-1 Limitless concept

Lexus LF-1 Limitless concept

Η Lexus αποκάλυψε μια ακόμη λεπτομέρεια της δεύτερης γενιάς του LF-1 Limitless concept, ενός πολυτελούς SUV που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον επόμενο μήνα. Πρόκειται για μια εικόνα στην οποία εμφανίζεται αυτή τη φορά το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Όπως στα περισσότερα concept της Lexus, έχει σχεδιαστεί με το σήμα LF, το […]

Η Lexus αποκάλυψε μια ακόμη λεπτομέρεια της δεύτερης γενιάς του LF-1 Limitless concept, ενός πολυτελούς SUV που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον επόμενο μήνα. Πρόκειται για μια εικόνα στην οποία εμφανίζεται αυτή τη φορά το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Όπως στα περισσότερα concept της Lexus, έχει σχεδιαστεί με το σήμα LF, το οποίο έχει τοποθετηθεί μόνο μια φορά στο παρελθόν σε αυτοκίνητο δρόμου, που δεν είναι άλλο από το θρυλικό LFA. Λίγα έχουν κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα σχετικά με το νέο concept, αλλά είναι δεδομένο πως το CALTY της Νότιας Καλιφόρνια έχει επιμεληθεί το σχέδιο του LF-1 Limitless SUV.

Αναμένεται πως το LF-1 Limitless θα προχωρήσει σε παραγωγή και είναι πιθανό πως αυτό θα είναι η ναυαρχίδα της ιαπωνικής εταιρείας στα crossover, παίρνοντας τη σκυτάλη από το RX.

Μια προηγούμενη φωτογραφία από ψηλά, δείχνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και φαίνεται πως είναι ένα crossover δύο θυρών, παρόμοιο με το Toyota C-HR. Δεν υπάρχει διαχωριστική γραμμή των πλευρικών παραθύρων, κάτι που υπονοεί πως ο σχεδιασμός του SUVείναι με δύο πόρτες.

Άλλες ενδείξεις δείχνουν τη μορφή που θα έχουν τα τόξα των τροχών, ενώ η πίσω αεροτομή πάνω από το παράθυρο, εμφανίζει ένα ενδιαφέρον κενό στη μέση, έτσι ώστε να μοιάζει με δύο μίνι spoilers. Το πίσω φωτιστικό σώμα είναι μεγάλο και εκτείνεται έως τον τροχό και στις δύο πλευρές.

Αν φωτίσετε περισσότερο την εικόνα, θα υπάρξει η δυνατότητα εμφάνισης δύο οθονών μέσα στην καμπίνα. Αυτή στα αριστερά είναιένα ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων με οθόνη πλοήγησης, ενώ δεξιά θα δείτε μια οθόνη πληροφοριών του οχήματος μέσω της πανοραμικής ηλιοροφής.

Συμπτωματικά, η ανακοίνωση του LF-1 Limitless έγινε μόλις λίγο αφότου γνωστοποιήθηκε πως η Land Rover σχεδιάζει ένα SUV με δύο πόρτες, άρα φαίνεται πως η Lexus θα ανταγωνιστεί αυτό το αυτοκίνητο μέσα στα επόμενα χρόνια. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LF-1 Limitless θα γίνουν γνωστές όσο πλησιάζει το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, που θα λάβει χώρα το διάστημα 13-28 Ιανουαρίου 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ