Ford Drive Sustainability

Ford Drive Sustainability

H Ford ανακοίνωσε τη συμμετοχή της σε Παγκόσμια Πρωτοβουλία Βιωσιμότητας με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και τη μείωση των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Η πρωτοβουλία Drive Sustainability, μία συνεργασία μεταξύ δέκα κορυφαίων εταιριών αυτοκινήτων θα δημιουργήσει ένα Κέντρο Έρευνας Πρώτων Υλών (Raw Materials Observatory) που θα επισημαίνει και θα ασχολείται με δεοντολογικά και περιβαλλοντικά θέματα και ζητήματα που άπτονται των εργασιακών δικαιωμάτων στην προμήθεια πρώτων υλών.

Με προμηθευτές σε περισσότερες από 60 χώρες, που αναπτύσσονται σε δέκα επίπεδα – από την λήψη των πρώτων υλών μέχρι τα ανταλλακτικά του ολοκληρωμένου αυτοκινήτου – η Ford έχει εφαρμόσει ειδικά προγράμματα για να διασφαλίσει ότι οι προμηθευτές ακολουθούν τα υψηλά πρότυπα της εταιρίας. Με άλλα λόγια, βοηθά τους προμηθευτές να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, να μειώσουν τα ρίσκα και να περιορίσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Tο DRIVE Sustainability στοχεύει στην επίτευξη μεγαλύτερης διαφάνειας, στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και στην αντιμετώπιση θεμάτων σε όλα τα επίπεδα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το νέο Raw Materials Observatory θα επικεντρωθεί στην αξιολόγηση των πιθανών ρίσκων στην λήψη πρώτων υλών όπως μίκα, κοβάλτιο, ελαστικό και δέρμα. Το σχέδιο για την αντιμετώπιση των κινδύνων θα αποκαλυφθεί στις αρχές του 2018.

Η Ford επικοινωνεί επίσης με βασικούς στρατηγικούς προμηθευτές μέσω ενός Ευθυγραμμισμένου Επιχειρηματικού Πλαισίου της εταιρίας (Aligned Business Framework). Αυτή η δέσμευση συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας, στην προώθηση της καινοτομίας, στη διερεύνηση επιχειρησιακών συνεργιών και στην ενθάρρυνση κοινών μεθόδων στην διαχείριση θεμάτων όπως δεοντολογικές επιχειρηματικές πρακτικές, συνθήκες εργασίας, επιπτώσεις παραγωγής και υπεύθυνες προμήθειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ