Citroën C3 Aircross NEXT GEN.SUV

Citroën C3 Aircross NEXT GEN.SUV

Με το νέο Citroën C3 Aircross NEXT GEN.SUV η γαλλική εταιρεία εξαπολύει επίθεση στην κατηγορία των μικρών SUV οχημάτων. Το νέο αυτό SUV έρχεται αμέσως μετά την αποκάλυψη του C5 Aircross και εντάσσεται στο επιθετικό πρόγραμμα της γαλλικής εταιρείας στην συγκεκριμένη κατηγορία και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εμφάνιση παίζει κι εδώ σημαντικό ρόλο και διαμορφώνεται […]

Με το νέο Citroën C3 Aircross NEXT GEN.SUV η γαλλική εταιρεία εξαπολύει επίθεση στην κατηγορία των μικρών SUV οχημάτων.

Το νέο αυτό SUV έρχεται αμέσως μετά την αποκάλυψη του C5 Aircross και εντάσσεται στο επιθετικό πρόγραμμα της γαλλικής εταιρείας στην συγκεκριμένη κατηγορία και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εμφάνιση παίζει κι εδώ σημαντικό ρόλο και διαμορφώνεται από στοιχεία έντονου δυναμισμού, σε συνδυασμό με ισχυρή και έντονη παρουσία. Τα στοιχεία αυτά ενισχύονται από εκτεταμένες δυνατότητες εξατομίκευσης, με 85 εξωτερικούς συνδυασμούς και 5 επιλογές εσωτερικών επενδύσεων.

Citroën C3 Aircross: Δυναμική σχεδίαση

Εμπνευσμένο από το πρωτότυπο C-Aircross που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2017 και διαθέτοντας τα κλασικά σχεδιαστικά μοτίβα της Citroën, το νέο C3 Aircross φέρνει μια άλλη φρεσκάδα στην κατηγορία των συμπαγών SUV. Όπως όλα τα υπόλοιπα SUV της εταιρείας, έτσι και το C3 Aircross είναι ανθρωποκεντρικό και εμπνευσμένο από την οπτική των πελατών. Η σχεδίασή του πηγάζει από την οδηγική εμπειρία και τις επιθυμίες τους σε σχέση με τη χρήση του αυτοκινήτου. Στον δυναμικό χαρακτήρα της εξωτερικής σχεδίασης, προστίθενται η εξαιρετική άνεση και η προηγμένη τεχνολογία.

Citroën C3 Aircross: Άνετοι και φιλόξενοι χώροι

Επιπλέον χρησιμοποιεί όλη την τεχνογνωσία της μάρκας στη σχεδίαση, στη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου και στην ευχάριστη διαβίωση μέσα στο αυτοκίνητο. Η διαμόρφωση του εσωτερικού τμήμα του προγράμματος Citroën Advanced Comfort® για μεγαλύτερη ευρυχωρία, ευελιξία και φωτεινότητα. Εξαιρετικά μοντέρνο, το νέο C3 Aircross είναι σε υψηλότατο βαθμό συνδεδεμένο και εξοπλισμένο με μια σειρά τεχνολογιών που κάνουν τη ζωή ευκολότερη, τόσο στην πόλη, όσο και στον ανοιχτό δρόμο.

Το νέο SUV κατασκευάζεται πάνω στην ίδια πλατφόρμα με το C3. Παρόλα αυτά, είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό, περισσότερες δυνατότητες διαμόρφωσης, όπως επίσης μεγαλύτερη φωτεινότητα και πρακτικότητα καθημερινής χρήσης. Χαρακτηριστικά, η πλάτη του πίσω καθίσματος είναι σε θέση να μεταβάλει την κλήση της σε πέντε διαφορετικά στάδια και να μετακινηθεί κατά 15 εκατοστά. Την ίδια στιγμή ο χορός των αποσκευών ξεκινάει από τα 410 l και φτάνει μέχρι και τα 1.289. Οι τιμές αυτές είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψη του το μόλις 4,15 m μήκος του αυτοκινήτου.

Οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα για να εξασφαλίσουν ευκολία πρόσβασης στο εσωτερικό, η βάση των καθισμάτων είναι ψηλή εξασφαλίζοντας αυξημένη ορατότητα από κάθε θέση προς τα έξω, όπως επίσης υπεραρκετή είναι προσφορά χωρών για τα κεφάλια και τα γόνατα ακόμα και ψηλότερων επιβατών. Στο γεγονός αυτό συμβάλει αποτελεσματικά το αυξημένο για τα δεδομένα μεταξόνιο των 2,60 m. Το νέο C3 Aircross εντάσσεται στην κατηγορία των μικρών SUV. Παρόλα αυτά είναι σε θέση να φέρει εξοπλισμό, βασικό και επιπλέον, από μεγαλύτερες κατηγορίες οχημάτων, όπως για παράδειγμα σύστημα πλοήγησης online, Head up Display, πλήρη υποστήριξη ασύρματη φόρτιση για έξυπνο κινητό, οθόνη αφής πολυμέσων και φυσικά πανοραμική ηλιοροφή.

Citroën C3 Aircross: Μεγάλη γκάμα κινητήρων

Μια πλειάδα από πρακτικές θήκες, ντυμένες με απορροφητικό υλικό διευκολύνουν την καθημερινότητα των επιβατών, ενώ τα υλικά των επενδύσεων είναι γενικότερα ποιοτικά και δείχνουν ανθεκτικά στο χρόνο και καταπόνηση. Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη βασικό ρόλο παίζουν οι γνωστοί μας τρικύλινδροι κινητήρες βενζίνης απόδοσης 82, 110 και 130 ίππων, οι οποίοι συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων η αυτόματο έξι. Όπως συνηθίζεται πλέον σε αυτή την κατηγορία, η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε διαθέσιμες μετά την πρώτη επαφή μας με το νέο αυτοκίνητο.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ